Συνάντηση Δημάρχου Δομοκού με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Δημήτριο Φούρλα, τον Υποδιευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδας, κ. Γόνη Βασίλειο και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, κ. Τσιαβάκη Κωνσταντίνο, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος.
Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της θεσμικής συνεργασίας, με γνώμονα την κοινή υποχρέωση έναντι των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής και στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν. 
Ορισμένα από τα ζητήματα, που κυριάρχησαν στη συζήτηση, ήταν η  ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον  προγραμματισμό κοινών δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών,  η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών, αλλά και η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή.
Ο κ. Λιόλιος επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα προστασίας του πολίτη και με απόλυτη εμπιστοσύνη βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία, έτσι ώστε να συνδράμει στο διαρκή αγώνα της, ενάντια στην παραβατικότητα.


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details