Δελτίο τύπου σχετικά με την Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία απο τον Δήμο Δομοκού!










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου), ο Δήμος Δομοκού διοργάνωσε, με τη συνδρομή της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», δωρεάν μέτρηση γλυκόζης αίματος, αρτηριακής πιέσεως και παλμικής οξυμετρίας για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, στα Διοικητήρια των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.
Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Δομοκού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους, επισημαίνοντας την υποχρέωση των Τοπικών Αρχών για την ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Στα πλαίσια εορτασμού της 1ης Οκτώβρη, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στην εποχή μας η Τρίτη Ηλικία αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως μία σημαντική και δημιουργική περίοδος στη ζωή των ανθρώπων. Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας συμβάλλουν αποτελεσματικά στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο, μέσω της μετάδοσης της εμπειρίας και της γνώσης που διαθέτουν. Εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να αναγνωρίζουμε στους ηλικιωμένους, όχι μόνο την ανθρώπινη αξία και την ανάγκη για αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά και την προσφορά τους στην οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο. Ως Δημοτική Αρχή, βρισκόμαστε κοντά τους και τους θεωρούμε σημαντικό και ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας».



Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details