Επίσκεψη του βουλευτή κ Οικονόμου Ιωάννη στο Δήμο Δομοκού!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος  Δομοκού, κ. Χαράλαμπος Λιόλιος, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, το Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Δ. Οικονόμου.
Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παληογεώργος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καναβός Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ. Καλημέρης Νικόλαος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Αυγέρη Χριστοπούλου Αθανασία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λελεντζής Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δομοκού, κ. Τσόγκας Δημήτριος.
Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Δομοκού για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν το Δήμο,  με ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα, ενέργειες, αλλά και στις πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί σε θέματα όπως η ενεργειακή χωρητικότητα και συγκεκριμένα η επέκταση δικτύου για την απορρόφηση  των ΑΠΕ, η υλοποίηση έργων υδρευτικών ταμιευτήρων και κλειστών δικτύων άρδευσης, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Μελιταίας και η αναγνώριση των ιαματικών πηγών του Δήμου.
Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου, η οποία δύναται να αντιμετωπιστεί μερικώς μέσω της κινητικότητας και της παράτασης του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας και περισσότερο αποτελεσματικά μέσω της δυνατότητας προκήρυξης νέων θέσεων εργασίας. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν, επίσης,  η οικονομική κατάσταση του Δήμου και η επιβεβλημένη ένταξή του στο πρόγραμμα αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών  του ΥΠΕΣ, η επέκταση των δράσεων και παράταση των χρηματοδοτήσεων του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», η παράταση συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας Κτηματολογίου και η ανάγκη αντικατάστασης του στόλου οχημάτων του Δήμου.
Τέλος, και οι δύο πλευρές τόνισαν την ομόθυμη βούλησή τους για συνεργασία, αλλά και την ανάγκη για άμεσες ενέργειες στα βασικά αναπτυξιακά έργα του Δήμου, ενώ ο κ. Λιόλιος ζήτησε  από το Βουλευτή την πλήρη στήριξη στις διεκδικήσεις και στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής σε όλα τα επίπεδα, με τις πλέον  θετικές παρεμβάσεις του.


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details