Η απατεώνισσα άρπαξε την… μαξιλαροθήκη και έγινε καπνός / Πως την πάτησαν δύο ηλικιωμένες σε χωριό του Δομοκού!

Οι απατεώνες εξελίσσονται και εκμεταλλεύονται ακόμη και τα τερτίπια του καιρού προκειμένου να ληστέψουν. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που τα καταφέρνουν!
Νέο “χτύπημα” είχαμε χθες το πρωί λίγο μετά τις 9.00 στην περιοχή τουΔομοκού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια καλοντυμένη γυναίκα προσέγγισε μια οικεία στην Ομβριακή Φθιώτιδας ,χτύπησε το κουδούνι και συστήθηκε ως… “Βοήθεια από το σπίτι”. Εντός της οικείας βρίσκονταν δύο κυρίες, μια 64 ετών και μια 90.
Η απατεώνισσα κατάφερε να πείσει τις ηλικιωμένες να τις φανερώσουν τακοσμήματα και τα χρήματα που είχαν με την πρόφαση ότι θα έπρεπε να τα αλλάξουν θέση λόγω της έντονης βροχόπτωσης διότι θα μπορούσαν να διαβρωθούν και να καταστραφούν.
Δυστυχώς οι δύο γυναίκες συμφωνήσαν και της παρουσίασαν τα κοσμήματα και τα χρήματα που είχαν κρυμμένα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη προκειμένου η γυναίκα από την “Βοήθεια από το Σπίτι” (όπως τις είχε πείσει) να τα ελέγξει αν έχουν υποστεί κάποια ζημιά.
Με την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε η απατεώνισσα πετάχτηκε από το σπίτι με την “γεμάτη” μαξιλαροθήκη και μπήκε σε ένα γκρι Nissan Sunny το οποίο έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Μόλις οι δύο ηλικιωμένες αντελήφθησαν τι είχε συμβεί κάλεσαν την αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις η κλοπή κοσμημάτων και χρημάτων ξεπέρασε τις 5.000 ευρώ.

https://news.google.com/publications/CAAqEQgKIgtDQklTQWdnR0tBQVAB?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details