εκδήλωση για την ημέρα του περιβάλλοντος

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμος Δομοκού σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα : «Περιβάλλον- Εκπαίδευση- Αειφορία». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 11:00π.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γυμνασίου Λυκείου Δομοκού.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης οι Παιδικοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία παρουσίασαν τις ποικίλες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπως οικολογικές κατασκευές, ζωγραφική με θέματα αειφορίας, παιχνίδια γνώσης, βιωματικά παραμύθια, δραστηριότητες γύρω από τη σημασία της βιοποικιλότητας καθώς και την εμπειρία τους από τις επισκέψεις σε περιοχές περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.
Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε παρουσιάσεις των      Γυμνασίων και των Λυκειακών τάξεων Νέου Μοναστηρίου και συγκεκριμένα:

      Το Γυμνάσιο Δομοκού παρουσίασε την εργασία : «Μετωνυμία της πέτρας»

Το Γυμνάσιο Ομβριακής συμμετείχε με τρεις εργασίες:
«Ταξιδιωτικός οδηγός του Δήμου Δομοκού»,«Ένα κλικ πιο κοντά στην Τέχνη» και «Δράσεις και αποδράσεις του Γυμνασίου Ομβριακής»

Το Γυμνάσιο και οι Λυκειακές τάξεις Νέου Μοναστηρίου συμμετείχαν με τις εργασίες: « Ελεύθεροι Χώροι- Αξιοποίηση- Διαμόρφωση- Προστασία», «Αλληλοεπίδραση παράδοσης και θρησκείας στην καθημερινή ζωή των Νεομοναστηριωτών (Ανατολική Ρωμυλία)» και «Διαπροσωπικές σχέσεις Εφήβων- Γονέων – Εκπαιδευτικών».

Όλες οι δράσεις των σχολείων θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία ορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποδοθούν τα βραβεία του Αειφόρου Σχολείου  (ένα σε κάθε βαθμίδα).


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημούδης Δήμος και Ματσαδές Σπύρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Τολιοπούλου Βάγια και ο κ. Παπιώτης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δομοκού κ. Κωστούλας Αργύρης καθώς και Μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.









ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τηλ.2232350221
e-mail: e.zisopoulou@domokos.gr


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

60 comments:

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΗΜΟΥΔΗΣ???? τι λετε ρε παιδια
Από ποτέ ρε παιδιά σέβεστε το περιβάλλον και τους ανθρώπους ;

Άκουσαν ακουσον δημότη και θυμήσου για να καταλάβεις ,αν προλάβεις και δεν τρελαθείς

Ακούστε την ηχογράφηση του δημοτικού συμβουλίου και θυμηθείτε ποιοι σας κάνουν μαθήματα σεβασμού στο περιβάλλον, ενώ σας δηλητηριάζουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=ipJkIjQsCpU

ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ αναφέρεται στην ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα του πόσιμου νερού και όλοι αδιαφορούνε.

Ο ΤΣΟΓΚΑΣ τα έχει χαμένα και ψάχνεται να την κοπανήσει ….
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ήπιε το αμίλητο νερό
ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ δεν ξερει τι λεει....

Μοναδικός υποστηριχτής της πρότασης του αντιπροέδρου ο Ιτουδης

Ανώνυμος είπε...

Να χαιρόμαστε την νέα γενιά "Γαλαζοαίματων".
Τέτοιες προσπάθειες καλό κάνουν μόνο στο ίματζ και στο πρεστίζ!!

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟ ΔΣ!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΙΣΟ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΔΟΣ.
ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ , ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Παιδιά ειλικρινά τώρα άκουσα το βίντεο και τρελάθηκα με την υποκρισία της κυρίας ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ η οποια ειχε ενημερωθεί πολλές και κατι μήνες πριν για την επικινδυνότητα του νερού και έκανε την κοροιδα.
Έπρεπε να είμαι στην εκδήλωση να δεις κυρία μου να σου εξηγήσω
τι σημαίνει να πίνεις χλώριο με τον κουβά και περιβάλλον με γιαούρτι

Άκου εκει σεβασμός στο περιβάλλον με παρουσία ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται σε ΔΣ η Πρόεδρος ισότητας?
Η λόγω απομάκρυνσης απο το πόστο που κατείχε εξαφανίστηκε.....?

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ!!!
ΝΕΟΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΩΠΕΣ!

ουστ απο δω!





Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ?


ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα που καθονται με τον "κυκλο" τους ο ενας λεει και ο αλλος βεβαιωνει!!
ξερουν ποιους πλησιαζουν!
αυτους που ξερουν οτι θα τα βρουν σκουρα λιγα λογια και μπραφ με τους δικους τους ξανα!
καλα εγραψε καποιος οτι προσπαθουν να σιωπησουν καθε φωνη αντιθετη με αυτους!τι αντιθετη!εισαι με το δικιο!αν πεις κατι για τον δημαρχο οτι δεν κανει σωστα την δουλεια του!
εισαι ενας τιποτας!το εχουν περασει αυτο!περπαταει εδω και παρα πολυ καιρο!

.....ποιοι!οι ψευτοπροφητες...!:).

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ!
ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 5 - 6 ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ 2010.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Για τους διεθνείς-ΤιR.

Iσότητας και ΣΙΑ.@://galazoaimatoi.gr.

κρα και ουστ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΄΄ΑΡΕΣΕ΄΄ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ!!ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ENA EXW NA PW:OSA DE FTANEI H ALEPOU TA KANEI.....EPEIDH KAPOIOI FOBOUNTAI TIS EPOMENES EKLOGES OTI 8A KERDISOUN PALI OI IDIOI TOUS RIXNOUN LASPH MIPOS KAI KAPOIOS TOUS PISTEPSEI KAI PSIFISEI ALLOUS.MNHMOSYNO ME KSENA KOLIVA DE GINETAI FILOI MOU PARTE TO APOFASH.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φοβόμαστε αν βγούν οι ίδιοι...!
Την δουλειά τους θέλουμε να κάνουν σωστά αλλά μένοντας στην αθήνα μπορείς να προσφέρεις στον δομοκο;
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
Θέλει ΔΥΝΑΜΗ να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι πρέπει να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ που ήρθαν γιατί είναι ανεπαρκείς και ανέτοιμοι για οτιδήποτε!!!!!
Ετοιμοι είναι μόνο για το μηνιάτικο!!!!!
Ως πότε θα κοροϊδεύουν και μας και τον τόπο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ

Το 1990, ένας γιατρός ονόματι J.M. Price έβγαλε το βιβλίο Χοληστερόλη, Στεφανιαίες αρτηρίες, και χλώριο.

Οι καρδιακές παθήσεις είναι ο νούμερο ένα δολοφόνος των Αμερικανών για δεκαετίες,
Οι καρδιακές προσβολές σκοτώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ετησίως. Για περίπου το 40%, το πρώτο -πρώτο σύμπτωμά τους είναι θάνατος. Μια τέτοια αποδυνάμωση της καρδιάς δεν συνέβη ολονυκτίς. Μπορεί να είχε πάρει 20 χρόνια για να εξελιχθεί. Όπως οι αρτηρίες που τροφοδοτούν την καρδιά φράζουν με τσιμέντο χοληστερόλης, το ίδιο πράγμα συμβαίνει παντού στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
Εάν σπάσει ένα μικρό αγγείο αίματος στον εγκέφαλο επειδή είναι γεμάτο κατάλοιπα, ο άνθρωπος υφίσταται ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. Μερικά είναι ήπια και μετά βίας αξιοπρόσεχτα άλλα είναι αμέσως μοιραία. Το ζήτημα εδώ είναι ότι, οι επιθέσεις και οι καρδιακές προσβολές είναι δύο εκδόσεις του ίδιου πράγματος: αρτηριακή συγκέντρωση χοληστερόλης.

Και τι δουλειά έχει αυτό με το χλώριο; Περιμένετε - έρχεται. Εκατό χρόνια πριν ο όρος καρδιακή προσβολή ούτε καν υπήρχε ακόμη. Η πρώτη κλινική περιγραφή καρδιακής προσβολής δεν έγινε πριν το 1912.(Joseph, σ.37) Στη δεκαετία του '30 και τη δεκαετία του '40, η επίπτωση των καρδιακών παθήσεων αυξήθηκε εντυπωσιακά, μέχρι που τη δεκαετία του '80, ήταν ο #1 δολοφόνος των Αμερικανών. Ο Δρ Joseph τονίζει ότι δεν υπάρχει καμμιά ένδειξη αρτηριοσκλήρωσης-φραγμένες αρτηρίες πριν από τον 20ο αιώνα, ακόμα κι αν πολλοί πολιτισμοί ευνόησαν τις διατροφές με πολλα λιπαρά.

Μόλις η χλωρίωση του δημόσιου πόσιμου νερού γίνεται συνηθισμένη τότε αρχίζουν να ανεβαίνουν στα ύψη οι καρδιακές παθήσεις.(σ.51). Πραγματικά υπάρχει μια καθυστέρηση 10-20 ετών στην προοδευτική εμφάνιση των φραγμένων αρτηριών που συμπίπτει αρκετά καλά με την αυξανόμενη χλωρίωση στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του ίδιου εκείνου χρονικού διαστήματος.

Στους πολέμους Κορέας- Βιετνάμ, πολλοί 20χρονοι που υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση στα πεδία μάχης βρέθηκαν να έχουν ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Η αιτία ήταν καταφανής: το πόσιμο νερό που τους μεταφέραμε περιείχε 10 φορές περισσοτερο χλωριο από το καθορισμενο οριο
Ο μηχανισμός φθοράς των αρτηριών από το χλώριο δεν είναι καμία θεωρία. Πολύ στέρεα έχει καθοριστεί ότι το χλώριο χαρακώνει την εσωτερική επένδυση των αρτηριών και με αυτόν τον τρόπο παρέχει μια θέση για την υπερβολική μάζα χοληστερόλης να αρχίσει τη διαδικασία στοκαρίσματος επάνω στις αρτηρίες.

Ο Joseph τελειώνει με την προϋπόθεση ότι η προοδευτική απόφραξη των αρτηριών δεν μπορεί να υπάρξει εκτός αν το χλώριο καταναλώνεται σε κάποια υπερβολή.

Περιγράφει λεπτομερώς το ελεγχόμενο πείραμά του που προκαλεί atherosclerosis στα πουλιά, με τη μόνη μεταβλητή που είναι η παρουσία χλωριωμένου πόσιμου νερού - το νερό της βρύσης. (σ.65) Οι αορτές του 95% της ομάδας χλωρίου ήταν όλες γεμάτες χοληστερόλη ακριβώς σε μερικές εβδομάδες! Τα πουλιά ήταν μαραμένα και ασθενικά.


ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΨΗ

Ενα πράγμα είναι σίγουρο -το χλώριο σκοτώνει τα βακτηρίδια.Το πρόβλημα με αυτό είναι τα φιλικά βακτηριδία που υποτίθεται ότι βρίσκονται στο παχύ έντερο. Η εργασία τους: τα τελικά στάδια της πέψης, καθώς επίσης και η σύνθεση βιταμινών. Το χλώριο είναι στην ίδια κατηγορία με τα αντιβιοτικά - σκοτώνει όλα τα βακτηρίδια,και τα καλα και τα κακά. Η ίδια φονική δύναμη που κάνει το χλώριο ένα καλό απολυμαντικό για το πόσιμο νερό το κάνει επίσης μια επιβλαβή πρόσθετη ουσία. Χρειαζόμαστε τα καλά βακτηρίδιά μας,τα αποκαλούμενα προβιωτικά(probiotics). Πολλοί ερευνητές αναφέρονται σ’αυτά ως το δεύτερο ανοσοποιητικό σύστημά μας. Αν και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς προβιωτικά, το πεπτικό σύστημα αναγκάζεται να λειτουργήσει με μειωμένη αποτελεσματικότητα.Στη πορεία του χρόνου, η υγεία μας υποφέρει σαν αποτέλεσμα της επίθεσης του χλωρίου στα προβιωτικά.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΤΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΥ

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ £ΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!
ΟΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ «νισάφι πιά!» ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΖΟΥΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΠΗΔΕΣ

Ο ΓΚΟΥΒΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΎΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) 50.000 ΛΙΤΡΑ ΧΛΩΡΙΟ ΓΙΑ 10.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 5 ΚΙΛΑ ΧΛΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ
ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η ΝΕΟΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.

ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ!!! ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕ.

ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΓΕ ΤΖΑΜΠΑ ΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ


ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!


ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ....ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Χλώριο
Το χλώριο που προστίθεται στο νερό για να εξουδετερώσει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, ενώνεται με οργανικές ενώσεις, όπως τα λιπάσματα και δημιουργεί νέες ενώσεις που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στους ανθρώπους και ιδιαίτερα σε έγκυες γυναίκες. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να έχουν οι γυναίκες που ζουν σε αγροτικές περιοχές ως προς το νερό που καταναλώνουν. Τα χλωριωμένα παράγωγα που βρίσκονται στο πόσιμο νερό αυξάνουν τον κίνδυνο για την εμφάνιση καρκίνο ουροδόχου κύστης, ήπατος και νεφρών.

. Νερό και πνευματικές λειτουργίες .
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από 80% περίπου νερό. Η ύπαρξη του νερού είναι καθοριστική για τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ η ποσότητα του νερού και η ποιότητά του, έχουν άμεση σχέση με τις πνευματικές λειτουργίες. Έχει παρατηρηθεί ότι στα άτομα που παίρνουν ισχυρά φάρμακα αμβλύνονται οι πνευματικές λειτουργίες. Χαμηλό ποσοστό νερού στο σώμα έχει σαν συνέπεια να αδυνατίζει το ποσοστό ευφυΐας, (πέφτει το I.Q), η ικανότητα συντονισμού, η φαντασία και η διαίσθηση. Αντίθετα υψηλό ποσοστό νερού στο σώμα μας, έχει σαν συνέπεια ενίσχυση της ευφυΐας, της φαντασίας, της διαίσθησης και της ικανότητος συντονισμού. Αν αντίστοιχα η ποιότητα του νερού είναι υψηλή , τότε «φωτίζεται» ο εγκέφαλος με συνέπεια να ενεργοποιείται μεγαλύτερο ποσοστό κυττάρων , άρα και πνευματικές λειτουργίες. Σήμερα λόγω της γενικευμένης μολύνσεως του νερού, οι φυσικές τροφές και το νερό που καταναλώνουμε έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η σκέψη και η συμπεριφορά των ανθρώπων. Έτσι έχουμε σε έξαρση τα φαινόμενα βίας καθώς και ακραίες συμπεριφορές τόσο στις οικογένειες, όσο και στην κοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

«Το χλώριο που προστίθεται από τους διαχειριστές της ύδρευσης για απολύμανση και προστασία από τα βακτήρια», τονίζει ο κ. Μαρούλης, «αντιδρά με την οργανική ύλη που πι¬θανόν να υπάρχει στο νερό, με αποτέλεσμα να παράγονται τοξικές και καρκινογόνες ενώσεις, γνωστές ως παραπροϊόντα της απολύμανσης του νερού». Έτσι, διάφορες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς έχουν κα¬τηγορήσει το χλώριο για νεφρικές παθήσεις, ασθένειες στο ήπαρ και το παχύ έντερο, άλλες εκφυλιστικές ασθένειες, ενώ έκαναν λόγο, επίσης, για καρκινογενέσεις, μεταλλάξεις και βλάβες στον οργανισμό των εμ¬βρύων.

Κατά τη διαδικασία της χλωρίωσης, ένα μέρος της ποσότητας του χλωρί¬ου αντιδρά με διάφορα συστατικά του νερού και τους μικροοργανι¬σμούς που θανατώνει και δεσμεύε¬ται. Το υπόλοιπο μένει ως υπολειμ¬ματική ποσότητα χλωρίου. Αυτή ακριβώς η ποσότητα είναι που αντι¬δρά με τις οργανικές ύλες και δημι¬ουργεί το πρόβλημα. «Γι' αυτόν το λόγο», ισχυρίζεται ο κ. Μαρούλης, «είναι πολύ σημαντικό το υπολειμ¬ματικό χλώριο να βρίσκεται υπό έλεγ¬χο και η συγκέντρωσή του να μην υπερβαίνει τα όρια που θέτει η κεί¬μενη νομοθεσία και οι επιστήμονες για το πόσιμο νερό».


ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ "Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ".

Ανώνυμος είπε...

EIPAME kra κai oust!!!!
"ΕΝΕRGΟΙ ΠΟLΙΤΕS" LAMIAS KAI TON KATHFORO!!!!
NA PSIFISTOUNE MONOI TOYS!!!TOYS DIKOUS TOYS STAUROUS NA PAROYN MONO!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκτός διαμένοντες ΔΣ.....
Καρεκλοκένταυροι:Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται να προσφέρουν υπηρεσία αλλά πάνε μόνο για το αξίωμα και για αυτά που απορρέουν απο αυτό:Τα χρήματα!τα χρήματα-τα χρήματα!


ουστ!!!παραδόπιστοι!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω χρειαζονται κατα χιλιαδες τα like.!;!.
Τι να λεμε...;
Δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι μια «παραφωνία» αλλα μας δειχνουν απο εαυτου τους././././.ντυσιματα-φρου φρου-αρωματα-αμαξια..././...και εργα για το συνολο μηδεν././.
Αυτοι νομιζουν οτι εχουν γεμισει με ομορφια τον δημο δομοκου.-.
δεν εχουν καταλαβει ουτε θα καταλαβουν ποτε το ποσο συντομη και μικρη ειναι η ζωη.!.-.!.
ή σοβαρευτειτε..!!!
ή σταματηστε να ασχολειστε..!!!
εμφανιζεστε στα χωρια μονο σε εκδηλωσεις και καθομαστε και σας ανεχομαστε;;;;;
ως πότε;;;;;


Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!ΤΑ’ΓΡΑΨΕΣ ΟΜΟΡΦΑ!ΧΑΪΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!
ΣΤΙΣ ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ!!!ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ/ΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
ΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ!!!ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ!!!
ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ’ΡΘΑΝΕ!!!!
ΟΥΣΤ!!!!!!!ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑΜΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ 100 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ 500. ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ .......

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ??? Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ???
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Η ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ(4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ)

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ.
ΟΙ ΔΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΡΙΝΩΝ ??

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ(ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ)
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΑΡΧΕΙΟ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τελειώνουν οι φιλοδοξίες των ανθρώπων.

Ισως έφτασε η ώρα!!χρειαζόμαστε παράθυρο να αναπνεύσουμε!!

Αλάζουν μόνο οι εποχές με σας!!

Εχετε γίνει το πιό σωστό μας λάθος!!

Θα καταπνίξουμε τα συναισθήματά μας!!θα κοιτάμε τον ουρανό και θα χανόμαστε!!

Οταν είσαι χαρούμενος, ακούς μουσική!!
Οταν είσαι λυπημένος, δίνεις σημασία στους στίχους!!

Για όσους καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

REPORTER SYMFONO ME THN TOPOTHETISI H DIEYTHYNSH YGIEINHS PERIFEREIAS NA ELEGJH TO DHMO KAI NA KOINOPOIHSH TA APOTELESMATA

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωριζει καποιος να μας ενημερωση ποσο αποζημιωνονται οι ΔΣ για να δουμε ποσα ο δημος ξοδεύει για την παρουσια τους......Μηπως πρεπει να ειναι ολοι οι ΔΣ Μονιμοι κατοικοι Δήμου ....ΟΙ ετεροδημοτες να μην εκλεγονται ....

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΛΕΩ

Δημοτικοι συμβουλοι πριν το 2013 περνανε 93 ευρω για κάθε συνεδριαση
Τα μελη δημοτικων συμβουλιων 46 ευρω για κάθε συνεδριαση
Οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων, οι πρόεδροι των 3μελών συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων 300 με 400 ευρω


Από την 1/1/2013 Καταργηθηκαν πληρως οι αποζημιώσεις των μελών των δημοτικών συμβουλίων και κάθε είδους επιτροπών δημοτικών συμβουλίων για τη συμμετοχή τους στις σχετικές συνεδριάσεις



ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ.

ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ
ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ....
ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΘΑΝΕ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ,ΡΙΞΕ-ΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.....

ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΧΛΩΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ

ΕΤΣΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ

Η ΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ
ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ
ΤΗΣ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ»

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Αριθμός Πρωτοκόλλου : 997/20539
Ημ/νία Πρωτοκόλλου : 5/2/2013

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους € 70.000,00€ ) , για την πληρωμή ισόποσης
δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων Δήμου Δομοκού και των κάτωθι Κ.Α.Ε. του οικ. έτους 2013 για την

ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ –ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Οικονομική Υπηρεσία
Με εντολή στο Δήμο Δομοκού Ν. Φθιώτιδας (Ο Διατάκτης)

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δομοκού

ΓΚΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΕΞΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΤΡΙΑ.ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΗΜΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος χωρίς χρήματα!!!Δεν είναι Δήμαρχος!!!
Τι!!!Να σκέφτεται ο Δήμαρχος αν πρέπει να βγεί από το σπίτι του!!!
Μέχρι και οικία πρέπει να προβλεφθεί!!!Κακώς που δεν έχει γίνει ακόμη!!!

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ –ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ(3) ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


Φυσικα αφορα και τους τρεις αντιδημαρχους δεν θα μπορουσε να ειναι για εναν αντιδημαρχο,εγινε λαθος στην αντιγραφη δηλ ορθογραφικο λαθος.

Ανώνυμος είπε...

Οι Αντιδήμαρχοι είναι (4)
Για αυτό το λόγο ο προηγούμενος σχολιαστής μάλλον εγραψε διά (6) Δήμαρχος - Πρόεδρος ΔΣ -Αντιδήμαρχοι 4.Το σύνολο έξι (6).
Εντάξει!δεν έγινε και το φοβερό λάθος!
Καλό βράδυ.

Σ.Γ. είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΤΖΙΑΧΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΥΣΗ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ

Σ.Γ. είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΡΑΚΙ ΤΖΙΑΧΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΥΣΗ
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

καλέ....μας βρίσανε...!!!....Αχ...τι πόνος αβάσταχτος είναι αυτός!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το πρωτο σχολιο πως Τολιοπουλου και Δημουδης δεν σεβονται το περιβαλλον και τους ανθρωπους εχω να πω και μονο που δεν μπαινουν στη διαδικασια να απαντησουν σε ολα αυτα τα σχολια που κατα την ταπεινη μου γνωμη γινονται απο ΖΗΛΕΙΑ σεβονται τους ανθρωπους και πανω απ ολα σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο!!!Για να μπορεις να σεβεσαι καποιον πρεπει πρωτα να μαθεις να σεβεσαι τον ιδιο σου τον εαυτο και να μην ξεφτιλιζεσαι με Κατινιες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ;;
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ.......ΞΕΡΕΙΣ;;

Ανώνυμος είπε...

Δημούδης:με δεξιές αντιλήψεις άλλων χρόνων-μια απλή συντηρητικούρα.

Ανώνυμος είπε...

Δημούδης:με δεξιές αντιλήψεις άλλων χρόνων-μια απλή συντηρητικούρα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντιδημαρχος θεσσαλιωτιδας.
Σε χωριο της δημοτικης ενοτητας του εμφανισεις ετους 2013=2.
μεσιασε ο χρονος!!
τι εχετε να πειτε??????

Ανώνυμος είπε...

Proedrina isotitas ! einai toso ma toso ekfrastiki !

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ ΣΤO SITE Lamia times.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ;
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝ ΕΤΗ 2013!

ΔΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ!!

ΘΕΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ «ΟΥΣΤ» ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ;

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΓΟΡΙΑΝΙΤΩΝ!
ΦΕΥΓΑ ΕΣΥ!ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΕΣΥ!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ!ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!!!
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΑΝΗ.
Εδω Σου δινω δικιο Ειχες Πει οτι προεδρος πολιτιστικου πρεπει να ειναι αιρετος!!
Ειμαι βεβαιος ομως οτι και Εσυ θα μου απονεμεις το ιδιο γιατι στην συγκεκριμενη στιγμη που εγινε το ΔΣ Ισοτητας των δυο φυλων επρεπε να ειναι μη αιρετος!!
Η θητεια προφανως ειναι τριετης οπως σε ολους τους συλλογους.
Ειναι ενα πλεονεκτημα για την προεδρο ισοτητας του χρονου στις εκλογες;
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Επιβαλλονται με το ετσι θελω;
Ειναι της εποχης μας αυτα;
ευχαριστω.να εισαι καλα Στεργιο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ: ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

ΔΗΜΟΥΔΗΣ. ΤΡΑΝΤΑΣ. ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ.

-ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΙΠΑΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ
ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΑΣ.ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Δ.ΝΕΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ηχογραφήσεις ΔΣ.
Είναι σαν να έχεις νοικιάσει ενα DVD ταινία δύο ωρών και να παρακολουθείς ενα εικοσάλεπτο!!!
Εγω δεν μπορώ να έχω πλήρες άποψη!!!
Οι συζητήσεις μεταξύ δημάρχου αντιδημάρχων και συμβούλων δεν σταματούν μέσα στην αίθουσα του ΔΣ!!!
Γίνονται συσκέψεις στα γραφεία τους και αναλύονται περισσότερο τα προβλήματα που προκύπτουν!!!
Δεν νομίζω να έχω άδικο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

«ΛΑΕ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΕ» ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ
Μια απο τις τιμωρείες, που δεν καταδεχεσαι να ασχοληθείς με του δήμου ενεργά , ειναι να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. Το τέλος Ιουνίου ερχεται .......
ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ
Καλημέρα σας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Την «κατωτερότητα» την δέχομαι σε όλες τις μορφές της και όταν μάλιστα επιδιώκει την αναβάθμιση της, την σέβομαι απόλυτα και της συμπαραστέκομαι (προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια )
Ενώ την υπέρμετρη ασέβεια και την απατεωνιά ,(κοινός λαμογια) δεν την χωράει ο νους μου και κατά περισσότερο δεν την επιτρέπει η συνείδηση μου.

Όσο για το Ιούνιος τελειώνει…… να ξέρεις ότι δεν συνηθίζω να είμαι αναποτελεσματικός…
Αλλά να μην ξεχνάμε, υπάρχει και η παροιμία «ποτέ ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ….»

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός, αλλα μόλις βρω περισσότερο χρόνο θα απαντήσω πιο αναλυτικά.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ πλήρως για την απατεωνιά .Αναμένω
ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ 10 Ιουνιου 10:12 μ.μ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΖΟΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΠΗΔΕΣ!!!
ΤΙ ΛΕΞΗ «ΤΖΙΠΗΔΕΣ» ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ-ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ.....?

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΤΣΙΠΗΣ ειναι
ο καρμίρης, ο μίζερος, ο τσιγκούνης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

« Η Ανωτερότητα είναι η συνέχεια της κατωτερότητας»

Καταρχήν η λέξη κατωτερότητα είναι ήπιος και μη αντικειμενικός χαρακτηρισμός για το 99% των ανθρώπων που απαρτίζουν το Δ.Σ .
Αν δεν παίζανε με την υγεία των ανθρώπων δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ ποτέ μαζί τους και με το δήμο.
Η αυστηρή συνείδηση μου και η κάκιστη νοοτροπία τους με υποχρέωσε να ασχοληθώ μαζί τους. .
Έχω αρκετή αντίληψη να καταλάβω από πολύ μακριά ότι πολλοί από αυτούς δεν είναι καν άνθρωποι .Πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι, αφού εις γνώσι τους δηλητηριάζανε για πολλά χρόνια τα ίδια τους τα παιδιά.

Κατώτεροι είμαστε όλοι μας φυσικά σε σύγκριση με κάποιον άλλο.
Κλέφτες –εκβιαστές - απατεώνες –εγκληματίες δεν μπορεί να είμαστε όλοι, θα είχαμε κατασπαράξει ο ένας τον άλλο.

Ποτέ μην αναρωτιέσαι για τα αυτονόητα ,αλλα να αναρωτιέσαι για πράγματα που δεν μπορούν να σκεφτούν οι άλλοι.

Author Details