λίγα λόγια για την Κίνα!!

Ταχεία Ανάπτυξη




Το τοπίο της κινεζικής πόλης πρέπει να ανανεώνεται κάθε 3 μήνες ώστε να συμβαδίζει με τον ρυθμό της ανάπτυξης. Τα τελευταία 15 χρόνια η Κίνα έχει αναπτύξει 800.000 χλμ. δρόμους που είναι αρκετά για να γυρίσετε γύρω από την υδρόγειο 19 φορές.










Η Υποδομή του αιώνα



Στο πλαίσιο της ανατολικής εμπορικής μελέτης ανάπτυξης λιμένων από τη Shun YetSun Realty, ο λιμένας YangShan το 2005 ξεπέρασε της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ και έγινε ο μεγαλύτερος λιμένας εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο. Το όνειρο του αιώνα, ο σιδηρόδρομος μήκους 1118 χλμ. στο παγωμένο έδαφος πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας 5000 χλμ. ολοκληρώθηκε σε 5 χρόνια, επιτρέποντας καλύτερο έλεγχο του Θιβέτ και πρόσβαση στον στρατηγικό νοτιοδυτικό διάδρομο.



Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων



Η Κίνα έχει ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα για τον επόμενο αιώνα. Οι στόχοι τίθενται για την ανάπτυξη εκπαίδευσης με τον Ολυμπιακό τρόπο για τη βασική εκπαίδευση σε πανεπιστημιακό επίπεδο και την κατάρτιση των διοικητικών κυβερνητικών ανώτερων υπαλλήλων.



Κατάρτιση του κυβερνητικού ανώτερου υπαλλήλου



Αντιμετωπίζοντας τις σφαιρικές προκλήσεις, η Κίνα στέλνει τους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους για την κατάρτιση στα πανεπιστήμια του Harvard, του Cambridge, του Waseda και του Seoul, και για την πρακτική κατάρτιση στη διαχείριση διεθνούς εμπορίου μέσω του συνεταιριστικού προγράμματος με τη Samsung της Κορέας.



Μέσω των προγραμμάτων MBA, οι κυβερνητικοί ανώτεροι υπάλληλοι εκπαιδεύονται για τις ακόλουθες ικανότητες: στρατηγική σκέψη, συνολικός προγραμματισμός, διεθνή οπτική, διεθνή συσχέτιση, και πρακτικές διοικητικές δεξιότητες.



Ανάπτυξη Ηγεσίας



Για την κατάρτιση ηγεσίας στο κεντρικό σχολείο του Πεκίνου του κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, οι ομιλητές περιλαμβάνουν τους προεξέχοντες πολιτικούς όπως τον Kissinger, τον BG Lee, και επίσης τον CEO της GE, της Intel, κ.λπ.



Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση



Σε 10 έτη, ο αριθμός πανεπιστημίων στην Κίνα διπλασιάστηκε. Ο αριθμός προπτυχιακών φοιτητών έχει φθάσει σε 20 εκατομμύρια.



Ανώτατη Εκπαίδευση



Αυτή η ομάδα ανθρώπων υψηλού επιπέδου μάθησης θα είναι πλεονέκτημα για την Κίνα στον ανταγωνισμό με τον κόσμο.



Αντιμετωπίζοντας την Κίνα, σημαντικό είναι: «Μην είστε νευρικός και μην φοβάστε. Επιπλέον, μην έχετε ποτέ συγκεχυμένη άποψη».
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details