έφυγε σπο την ζωή ποδοσφαιριστής της Λάρισας


Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, με τον απροσδόκητο χαμό του Ντε Νίγκρις. Ο Μεξικανός επιθετικός της Λάρισας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς. Θρηνεί όλη η Λάρισα, αναβλήθηκε η κπροπόνηση. Δίπλα στη χήρα του Ντε Νίγκρις βρέθηκε το πρωϊ ο προπονητής της Λάρισας Μαρίνος Ουζουνίδης. Tι είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Κώστας Πηλαδάκης που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ο Ντε Νίγκρις αισθάνθηκε δυσφορία λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αντιλαμβανόμενος ότι κάτι κακό συμβαίνει ζήτησε βοήθεια από τη γυναίκα του Σόνια. Αυτή επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον συμπαίκτη του και κολλητό του στην ομάδα, τον Κάσας, χωρίς όμως, αποτέλεσμα. Δεύτερο άτομο που κάλεσε ήταν ένας ισπανόφωνος της Λάρισας, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Τελικά μέσα στην απόγνωση της μίλησε με τον υπεύθυνο ασφαλείας της Λάρισας Δημήτρη Μάρκου, ο οποίος τελικά κάλεσε το ασθενοφόρο.

Ολα αυτά έγιναν, ως τραγική ειρωνεία, στο σπίτι που είχε μετακομίσει προσφάτως ο Ντε Νίγκρις στη Νίκαια Λάρισας, αφήνοντας το ξενοδοχείο που έμενε και καλώντας την οικογένεια του να έρθει στην Ελλάδα, ώστε πλέον να είναι μαζί!

Οταν έφτασε το ασθενοφόρο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο Μεξικανός επιθετικός δεν είχε σφυγμό, κάτι που σημαίνει ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του...

Φυσικά έχει ειδοποιηθεί η οικογένεια του και ο αδελφός του, επίσης ποδοσφαιριστής, έρχεται στην Ελλάδα για να παραλάβει τη σωρό του αδικοχαμένου Αντόνιο, ενώ ήδη η ΑΕΛ έχει προχωρήσει σε επαφές με την πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα, για όλες τις διαδικασίες.

Το πρωϊ πήγε στο σπίτι και συμπαραστάθηκε στη χήρα του Ντε Νίγκρις, Σόνια, ο προπονητής της Λάρισας Μαρίνος Ουζουνίδης που πραγματικά είναι ένα ράκος. Βρήκε, όμως, τη δύναμη να μιλήσει αποκλειστικά στο gazzetta.gr, λέγοντας: «Τέτοια τραγωδία δεν τη χωράει ανθρώπου νους. Ολη η Λάρισα είναι συγκλονισμένη. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να σταθούμε δίπλα στη σύζυγο και την κορούλα του. Νιώθουμε σα να έφυγε κάποιος από την οικογένειά μας. Είναι από τις στιγμές που σε σημαδεύουν για μια ζωή»
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details