Από την Εκκάρα Δομοκού ο 11χρονος Μάριος που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο μαθητής που πέθανε μετά από τραυματισμό σε σχολική γιορτή σε δημοτικό σχολείο του Μενιδίου, έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά.

Η μητέρα του, η οποία είναι δασκάλα, όπως και οι υπόλοιποι γονείς που ήταν παρόντες, πίστεψαν ότι τα αίματα στο κεφάλι του προέρχονταν από την πτώση.
Η αλήθεια διαπιστώθηκε αργότερα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί έβγαλαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του παιδιού μία σφαίρα από πυροβόλο όπλο.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση θανάτου του 11χρονου Μάριου μέσα στο σχολείο του από αδέσποτη σφαίρα και στην Εκκάρα Δομοκού απ όπου κατάγεται ο πατέρας του.Τα τραγικά νέα έφτασαν γρήγορα στην Φθιώτιδα όπου ζουν οι συγγενείς της οικογένειας.

Στην κηδεία του άτυχου Μάριου στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στο Μενίδι επικράτησε θρήνος και σπαραγμός. Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και δάσκαλοι είπαν το στερνό αντίο.

Το άψυχο κορμάκι του Μάριου μεταφέρθηκε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο από τους δασκάλους και γονείς παιδιών των συμμαθητών του.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του μικρού Μάριου, η οποία με το σπαρακτικό κλάμα της δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν.

Αμέσως μετά τη κηδεία, δάσκαλοι, γονείς του σχολείου και μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έγινε το συμβάν.
Mετά την ανακάλυψη των αιτίων του θανάτου του Μάριου άρχισε μια γιγαντιαία κινητοποίηση των αρχών.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν καταυλισμό Ρομά αλλά και σε δυο σπίτια που βρέθηκαν κάλυκες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του μοιραίου είχαν γλέντι.

Το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε -με καραμπίνα όμως- το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν έχασε τη ζωή του, από αδέσποτη σφαίρα, ο 11χρονος μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details