«Συνάντηση Ελπίδας και Ζωής» πραγματοποίησε στην Αθήνα στις 30 Μαΐου, η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τα συνεργαζόμενα Κέντρα, Φορείς, Εταιρείες και Εθελοντές Δράσης απ’ όλη την Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο από τις ειδήσεις του STAR

Ο κύριος Μανώλης Παπασάββας, επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών απένειμε τιμητικό έπαινο στην Εθελόντρια Δράσης Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, Δημοτική Σύμβουλο Φαρσάλων, για τη στήριξη της στους σκοπούς του Συλλόγου, με πιο βασικό τη διοργάνωση εκδηλώσεων για την εγγραφή νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Τιμητικό έπαινο, επίσης, απένειμε ο ίδιος στο συνεργαζόμενο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το οποίο, από κοινού με τον Δήμο Φαρσάλων, μπήκε στον χάρτη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, χάρη στην εθελοντική προσφορά των νοσηλευτριών του, με επικεφαλής την Προϊσταμένη Ζέφη Γιαννάκη – Γρηγορίου και της επισκέπτριας υγείας Αναστασίας Καρμπινά – Βησσαροπούλου.
Η συγκεκριμένη συνάντησή έγινε η ευκαιρία ενός απολογισμού των κοινών δράσεων, έβαλε κοινούς μελλοντικούς στόχους και το πιο σημαντικό, λειτούργησε ως πλατφόρμα, όχι μόνον ανταλλαγής απόψεων επάνω στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών και της εγγραφής νέων δοτών, αλλά προπαντός, ενδυνάμωσης των σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα ελπίδας ζωής.
Ο κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος κ. Βάιος Νικολάου συνεχάρη την κα. Παναγιωτοπούλου και όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.
ΠΗΓΗ: http://www.ifarsala.gr/