ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, και στα πλαίσια της εκδήλωσης των θεσμοθετημένων, πλέον, Βραβείων Αειφόρου Σχολείου Δήμου Δομοκού, διοργανώθηκαν εκδηλώσεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου και στην Τοπική Κοινότητα της Εκκάρας, κατά τις οποίες αξιολογήθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι δράσεις αειφορίας των σχολείων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, βάσει της αριθμ. 38/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού.
            Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν περιβαλλοντικά μηνύματα και να γνωστοποιήσουν τις περιβαλλοντικές τους δράσεις, ενώ εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους Δημότες και σε φορείς του Δήμου σχετικά με τη λήψη μέτρων, που αφορούν στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

            Οι εκδηλώσεις των σχολείων πλαισιώθηκαν από τις ενημερωτικές ομιλίες του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δομοκού, Επιπυραγού Μπάρκα Χρήστου.

Στις εκδηλώσεις των σχολείων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δημοτικού συμβουλίου Δομοκού, των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, καθώς και η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details