δελτίο τύπου απο τον Δημο Δομοκού σχετικά με τον αποχιονισμό!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Δομοκός    8/2/2012

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ



ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στον αποχιονισμό του Δήμου Δομοκού προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου  για τις ημέρες της κακοκαιρίας της 7ης και 8ης Φεβρουαρίου 2012, με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών και των οχημάτων.



Ο όγκος του χιονιού δεν ήταν μεγάλος και έτσι η διαδικασία του αποχιονισμού ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.



Ο Δήμος Δομοκού όντας σε ετοιμότητα και κάνοντας χρήση τα διαθέσιμα μηχανήματα και το προσωπικό του, κατέβαλε κάθε προσπάθεια να μη διακοπεί η κυκλοφορία στις τοπικές κοινότητες ευθύνης του, βάσει προτεραιοτήτων που έχει θέσει η πολιτική προστασία του Δήμου σε συνεργασία με το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο, και για το λόγο αυτό ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.



Παρακαλούνται  οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνονται εκ των προτέρων για την κατάσταση του οδικού δικτύου καθώς υπάρχουν σημεία που έχει δημιουργηθεί παγετός και απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στις δύσκολες αυτές συνθήκες η υπομονή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου για τον αποχιονισμό του Δήμου Δομοκού , στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες μας είναι το 2232023335 & 2232023010.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details