Αθλοπαιδίες στο Βούζι Δομοκού!

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις "Αύγουστος 2011" που διοργανώνει ο Σύλλογος Βουζιωτών Δομοκού. Μετά την επιτυχία που είχε το «σεμινάριο αργαλειού» και την «έκθεση παραδοσιακών υφαντών», οι εκδηλώσεις του συλλόγου συνεχίστηκαν την Παρασκευή 19 Αυγούστου με «Καλοκαιρινές αθλοπαιδιές».




Τα παιδάκια διασκέδασαν με την ψυχή τους για αρκετές ώρες, παίζοντας μια σειρά από παιχνίδια, λίγες μέρες πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και γίνει παρελθόν η ξενοιασιά και ανεμελιά του καλοκαιριού.







Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου Βουζιωτών Δομοκού, αλλά και σε όλους όσους ως «αφανείς ήρωες» βοηθούν στην πραγματοποίηση τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων.



Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουζιωτών Δομοκού κλείνουν σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου με τον καθιερωμένο ετήσιο χορό όπου και θα βραβευθούν όσα παιδιά κατάγονται από το χωριό και εισήχθησαν σε ΑΕΙ. και ΑΤΕΙ. το 2010. Επίσης στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του χωριού και του Πετρωτού Δομοκού.



πηγη :http://www.lamiatimes.gr/culture/events/1307-lkalokairines-athlopaidiesr-sto-vouzi-domokou
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details