Δεν έστειλαν οικονομικά στοιχεία 235 φορείς... κόβονται οι επιχορηγήσεις


Δεν έστειλαν οικονομικά στοιχεία 235 φορείς... κόβονται οι επιχορηγήσεις


Χθες, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα, νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και λοιπών ΝΠΔΔ - ΝΠΙΔ που μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου δεν είχαν στείλει ως όφειλαν στο ΓΛΚ οικονομικές καταστάσεις.ανάμεσα τους και το χρονίων παθήσεων Φθιώτιδος στο Δομοκό στην 158 θέση!!
Ψαλίδι στις επιχορηγήσεις 235 δημόσιων φορέων αλλά και στους μισθούς των επικεφαλής τους προτίθεται να βάλει το υπουργείο Οικονομικών. Κι αυτό γιατί δεν απέστειλαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μηνιαίες οικονομικές καταστάσεις.
Σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου όποιοι φορείς δεν συμμορφώνονται θα χάνουν την κρατική επιχορήγηση και στους γενικούς διευθυντές ή προέδρους των οργανισμών θα κόβεται ένα ημερομίσθιο για κάθε μέρα αργοπορίας στην αποστολή των στοιχείων.Χθες, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα, νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και λοιπών ΝΠΔΔ - ΝΠΙΔ που μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου δεν είχαν στείλει ως όφειλαν στο ΓΛΚ οικονομικές καταστάσεις.Αξίζει να σημειωθεί πως στα τέλη Δεκεμβρίου δεν είχαν συμμορφωθεί 405 φορείς.Η λίστα με τους 235 δημόσιους φορείς έχει ως εξής:Οι Δημόσιοι Φορείς που δεν στέλνουν στοιχεία στο Υπ. Οικονομικώνγια να δείτε την λίτσα ΕΔΩ!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details