Ξαναζωντάνεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια το Δομοκίτικο Καρναβάλι

Ξαναζωντάνεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια το Δομοκίτικο Καρναβάλι, χάρη σε μια ομάδα φίλων από το Δομοκό, τους "Εμείς κι Εμείς", οι οποίοι με πολύ αγάπη, μεράκι και κέφι, αψήφισαν τις δυσκολίες και έδωσαν την ψυχή τους στην πραγματοποίηση του εγχειρήματος!







Το αποτέλεσμα δικαιώνει τους κόπους, τον αγώνα και την αγωνία τους, καθόσον η επιτυχία είναι πασιφανής! Πάνω από χίλιοι συμπολίτες μας έδωσαν βροντερό παρόν και εμψύχωσαν τους Καρναβαλιστές και τους διοργανωτές.

Η παρέλαση των αρμάτων ξεκίνησε με τα παιδάκια, τον "Ξυλοπόδαρο" του Συλλόγου Γυναικών Ομβριακής, τους "Βαρελόφρονες", τη "Τζούλια" , τους"Φουρνάρηδες", τις "Νοσοκόμες", το "ΔΝΤ" και τη "Βασίλισσα του Καρναβαλιού" να κλείνει εντυπωσιακά!!!

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και Καρναβαλιστές αλλά και τους χορηγούς, που για μια ακόμα φορά απέδειξαν πως η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να διαπρέψει!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

mpavo se olous gia tin diorganosi htan ola poli oraia kai fisika xoris thn thoithia tou dimou, o eeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooooooooooooooooooooooo afantos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

paidia pravo se olous

Ανώνυμος είπε...

to kits sto megaleio tou!ena megalo bravo stous ithinontes.

aaa kai mhn jexasoun na to epanalavoun kai tou xronou.

Ανώνυμος είπε...

cugxarhthriaaaaaa........!
htan OLA fadactika.......!
mpravo cto DOMOKO!!!!!!!!!

Author Details