Ίδρυση Παραρτήματος Αντικαρκινικής Εταιρείας στο Δομοκό

Σας κάνουμε γνωστό ότι ,με την υπ, αριθμ. 468η πράξη της Κεντρικής Διοίκησης της Ε.Α.Ε. δημιουργείται παράρτημα στο διευρυμένο Δήμο Δομοκού.


Η πρωτοβουλία ανήκει σε μια ομάδα πολιτών ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένων και με διάθεση προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο και μάλιστα τον πάσχοντα.

Ο καρκίνος είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της υγείας στην Ευρώπη,είναι η δεύτερη αιτία θνησιμότητας και περισσότερα από δύο εκατομμύρια νέες περιπτώσεις καρκίνου εμφανίζονται κάθε χρόνο.

Το παράρτημα αποσκοπεί στην ανάληψη και οργάνωση του αγώνα κατά του καρκίνου και αυτό θα το προσπαθήσει με κάθε τρόπο με κάθε μέσο,όπως:

* Με την κατατόπιση και διαφώτιση του κοινού και κάθε άλλου φορέα ο οποίος μετέχει στον αντικαρκινικό αγώνα.

* Τον συντονισμό των καταβαλλόμενων ενεργειών και προσπαθειών οι οποίες έχουν σκοπό την επιστημονική, τεχνική, υλική και ηθική ενίσχυση του αγώνα για την καταπολέμηση της νόσου.

* Την ηθική και υλική συμπαράσταση στους πάσχοντες και στις οικογένειές τους.

* Την δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων οι οποίες απαιτούνταιγια την έγκαιρη διάγνωση ώστε να καταστεί δυνατός ο προληπτικός διαγνωστικός έλεγχος κάθε πολίτη του παραρτήματος.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς για να μας στηρίξουν ηθικά και υλικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε.

Εκκλησία ,Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Σύλλογοι Ιατρικοί, Φαρμακευτικοί, Αγροτικοί, Πολιτιστικοί και όλοι οι πολίτες του παραρτήματος να σταθούν στο πλευρό μας.

Στον Αντικαρκινικό αγώνα για να υπάρχει επιτυχία χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια ,κοινή προσπάθεια.Από τους πολίτες του Δήμου ζητάμε να ενταχθούν στις εθελοντικές ομάδες.

Ο εθελοντισμός είναι η καρδιά της κοινωνίας και μόνο όλο μαζί μπορούμε να επιτύχουμε την μείωση των περιστατικών καρκίνου.

Ελπίζουμε ότι ,σύσσωμη κοινωνία των πολιτών του Δήμου μας θα σταθεί στο πλευρό μας.

Το Δ.Σ. του παραρτήματός μας αποτελείται από:





1. Πρόεδρο: Ζησοπούλου Ευαγγελία

2. Αντιπρόεδρο: Γκούβα Μαίρη

3. Γραμματέα: Γκαραγκάνη Ελένη

4. Ταμία: Παπαποστόλου Ευαγγελία

5. Νικολόπουλος Αποστόλης

6. Ζηκούλη Κατερίνα

7. Νταντούδη Ελένη

8. Ζησοπούλου Παναγιώτα

9. Γκλάβα Μαρία
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details