ο Μητσοτάκης βγήκε παγανιά!!!

Πολλοί απόρησαν γιατί ο Κ. Μητσοτάκης, σε όλες τις φωτογραφίες στην κηδεία Εβερτ, χαμογελούσε , γελούσε ή και ξεκαρδιζόταν συνέχεια.
Οι λόγοι ήταν οι εξής:- Έχει βάλει στοίχημα ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ο μοναδικός επιζών πρωθυπουργός , αλλά και πρόεδρος της ΝΔ.- Είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός , που δεν θα τον κηδέψει το κράτος δημοσία δαπάνη, αλλά θα το κηδέψει αυτός το κράτος δημοσία δαπάνη, αφου θα τάχει τινάξει πρωτύτερα από αυτόν.- Η νέα εξέλιξη στην Γενετική είναι ότι...

στα 100 χρόνια βγαίνει το μηχάνημα σαν τα κοντέρ στα αυτοκίνητα, που μετά μηδενίζεις.- Δεν τρομάζει με τίποτα. Κάθε μήνα πάει και ψωνίζει στά Χάρο-λντςΠολλά πάντως οφείλονται στη δραστηριότητα του κ. Μητσοτάκη.Το πρόγραμμα Μητσοτάκη αύριο Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου , μέχρι τις 2 το απόγευμα , είναι το εξής:10.00. Κατάρες για τον Σαμαρά

10.03 .Ανεβοκατέβασμα στα σκαλοπάτια του Παναθηναϊκού Σταδίου με την γκλίτσα.10.29 Κατάθεση στεφάνου στον Άγιο Βαλεντίνο.

10.44 Συνάντηση με την Ντόρα10.51 Συνάντηση με τον Κυριάκο, παραλαβή του άλμπουμ που γελάει συνέχεια στην κηδεία Έβερτ.10.58 Συνάντηση με Ντόρα – Κυριάκο, κατάρες για τον Σαμαρά.11.02 Τηλεφώνημα με Γ. Παπανδρέου.11. 14. Επίσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, τηλεφώνημα και διάβημα στην τρόικα11.38 Ανεβοκατέβασμα 6 φορές στον Λυκαβηττό , με την γκλίτσα.13.30 Επίσκεψη στα δίδυμα της Αλέξιας. Τρομοκρατημένη αυτή μην τα γκαντεμιάσει, τον απομακρύνει με σεκιούριτι13.59 Κατάρες στον Σαμαρά και στον Άγιο Βαλεντίνο.

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/o_13.html#more

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details