Πέθανε στην ψάθα με 3 εκατ. ευρώ καταθέσεις

Έχοντας καταθέσεις ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ έφυγε από τη ζωή μια γνωστή ρακοσυλλέκτρια στην περιοχή Νέας Ιωνίας Βόλου, η οποία ήταν ιδιαιτέρως γνωστή στην περιοχή. Η γυναίκα για πολλά χρόνια ζητιάνευε και τα έβγαζε πέρα με τρόφιμα και ρούχα που της έδιναν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι την γνώριζαν, καθώς και με ό,τι έβρισκε σε σκουπιδοτενεκέδες.




Για μεγάλο χρονικό διάστημα η ρακοσυλλέκτρια δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Αυτό σε συνδυασμό με μια έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το σπίτι της, έκανε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Πράγματι ήρθαν οι αρχές και παραβίασαν την πόρτα της με τη βοήθεια κλειδαρά, για να βρουν σε προχωρημένη σήψη το πτώμα της 92χρονης γυναίκας ανάμεσα σε σκουπίδια και περιττώματα.



Αυτό που όμως τράβηξε την προσοχή τους ήταν ορισμένα τραπεζικά βιβλιάρια που βρέθηκαν στο σπίτι. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η ρακοσυλλέκτρια είχε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια καταθέσεις ύψους τριών εκατ. ευρώ!!! Ωστόσο βλέποντας την κίνηση λογαριασμού, διαπίστωναν ότι ενώ η ίδια κατέθετε μεγάλα ή μικρότερα ποσά κάθε φορά, ουδέποτε δεν είχε προβεί σε ανάληψη. Υπήρχαν μόνο καταθέσεις!!!



Ευθύς μόλις έγινε γνωστή η ιστορία, εμφανίστηκαν στην αστυνομία διάφοροι που δηλώνουν συγγενείς της γυναίκας, ξαδέλφια και ανίψια, με προφανή στόχο τη μεγάλη της περιουσία. Ωστόσο το ποσό έχει πλέον δεσμευθεί και τους προβαλλόμενους συγγενικούς δεσμούς ερευνά πλέον η δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφασίσει τι μέλει γενέσθαι με αυτά τα τρία εκατομμύρια ευρώ.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details