απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας.

απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας.


Άρχισε η επίθεση από μεγάλη Αυστριακή ηλεκτρική εταιρεία , η οποία πουλάει φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα ως και 20% λιγότερο από την ΔΕΗ.

Για την ενημέρωση σας http://www.verbund.gr/



Για συνδέσεις κ Κατερίνα Κούκη 2105725630 (για την επαρχία Δομοκού)

Στο πλαίσιο της διαρκούς επένδυσής της σε ένα εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών, με δυνατή παρουσία σε όλη τη χώρα, η Verbund, η πρώτη ιδιωτική εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη SanyoCom, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.



Με στόχο την ταχύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά, η Verbund έχει αναπτύξει ένα ισχυρό Δίκτυο Συνεργατών που προσβλέπει στην άρτια ενημέρωση των τελικών χρηστών και στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τηςεταιρείας σε αυτούς. Με αυτό το γνώμονα, η SanyoCom εντάσσεται στο επίσημο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Verbund και προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να μειώσουν έως και κατά 20% το λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Πιστή στη φιλοσοφία της για ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών μέσα από ένα και μόνο σημείο πώλησης (“one shop for all”), η SanyoCom πραγματοποιεί την είσοδό της στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των 40 καταστημάτων που ανήκουν στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου καταστημάτων της SanyoCom είναι σε θέση να παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση καθώς και τη σωστή καθοδήγηση στους πελάτες του για τη δραστηριότητα της Verbund, τα προγράμματα που προσφέρει, καθώς και για τον τρόπο μεταφοράς στο δίκτυο της.



Η Verbund αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, προσφέροντας συνεχώς νέα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών καθώς και των μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund γίνεται άμεσα, χωρίς να συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση, κόστος ενεργοποίησης ή οποιαδήποτε αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή που ο πελάτης χρησιμοποιεί. Παράλληλα, η Verbund παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης «Πράσινων Πιστοποιητικών», που εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και διασφαλίζουν ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται, άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.



Σημείωμα προς τον εκδότη:



Verbund:

Στην Αυστρία, η Verbund είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και μεταφορέας ηλεκτρισμού, ενώ αποτελεί και τον τέταρτο παραγωγό υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη. Το 90% της παραγωγής πραγματοποιείται μέσω των υδροηλεκτρικών σταθμών της, οι οποίοι είναι πλήρως πιστοποιημένοι όσον αφορά στην καθαρότητα της ενέργειας που παράγουν και στο ότι δεν εκπέμπουν βιομηχανικούς ρύπους που επιβαρύνουν το περιβάλλον. Αποδεικνύοντας ότι η οικολογία μπορεί να συνδυαστεί με την οικονομία, η Verbund είναι σήμερα μία από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες κοινής ωφέλειας.



Η Verbund στην Ελλάδα ιδρύθηκε το Μάιο του 2006 και είναι αποτέλεσμα της κοινοπραξίας που δημιουργήθηκε μεταξύ της VERBUND - Austrian Power Trading AG (55% των μετοχών) και της ENERGA Α.Ε. (45% των μετοχών). Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας στην ελληνική αγορά και είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας σε πελάτες μέσης και χαμηλής τάσης.



SanyoCom:

H SanyoCom, θυγατρική της ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ, δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας από το 1998. Με την ραγδαία ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας η SanyoCom, ανάπτυξε δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και επέκτεινε την παροχή υπηρεσιών με την προσθήκη συνδέσεων Internet, σταθερής τηλεφωνίας κ.λπ.



Από το 2007, η νέα στρατηγική ανάπτυξης, καλύπτει πλέον όλο το φάσμα ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών μέσω της συνεργασίας που έχει με τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind). Οι λύσεις συνεργασίας προσφέρουν τόσο τριδίκτυα καταστήματα SANYOCOM όσο και μονοδίκτυα αποκλειστικά καταστήματα SANYOCOM - WIND, SANYOCOM - VODAFONE, SANYOCOM -COSMOTE.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details