Δημοτικές εκλογές 2010

Δημοτικές εκλογές 2010


Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη των υποψηφιοτήτων έχουμε μπει από τις αρχές αυτής της εβδομάδας και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ως το τέλος.

Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Δημάρχου Θεσσαλιώτιδος κ Δημητρίου Τζιαχρήστα, από κεί και πέρα το τοπίο δεν δείχνει να ξεκαθαρίζει!

Ο υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές στην Θεσσαλιώτιδα κ Μαμαλούδης κάνει τις επαφές του και δηλώνει παρών. Στην προσπάθεια του αρκετοί είναι οι φίλοι που τον ακολουθούν.

Ο Δήμαρχος Ξυνιάδος κ Κοντονάσιος ενώ το όνομα του είχε κινηθεί ως πιθανή υποψηφιότητα στις αρχές ανοίξεως, αυτήν την στιγμή έχει παγιωθεί μια κατάσταση χωρίς κανείς να ξέρει της διαθέσεις του Δημάρχου.

Από την πλευρά του Δημάρχου Δομοκού κ Τσόγκα , ο ίδιος εδώ και καιρό δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος και μάλιστα δεν κατέθεσε καν χαρτιά για να πάρει κομματικό χρίσμα, εν τούτοις πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τελικά ο κ Τσόγκας απλά τηρεί <σιγή ασυρμάτου> και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξαναχτυπήσει.

Τελευταία α ακούγεται αρκετά και το όνομα του Στρατηγού της ΕΛΛΑΣ κ Σύρου με αρκετούς οπαδούς και φίλους.

Μαζί με αυτά τα ονόματα , στον ρυθμό της ονοματολογίας έχουν πέσει κατά καιρούς τα ονόματα του Κ Σταίκου και Αποστολάκη από το ΠΑΣΟΚ , ενώ από τον χώρο της Ν Δημοκρατίας τα ονόματα του κ Ρίζου και του κ Σταυρογιάννη.

όλα δείχνουν όμως ότι η συγκρότηση ψηφοδελτίου απαιτεί αρκετές προϋποθέσεις και δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που τις διαθέτουν!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details