δελτίο τύπου απο τον χρ Σταικούρα

Δελτίο Τύπου




Επαναφορά στο θέμα της σημαντικής καθυστέρησης της έναρξης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης, Ν. Φθιώτιδας, με Ερώτηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού.





Ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας επανήλθε στο θέμα της καθυστέρησης της έναρξης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης, καταθέτοντας στις 21/06/2010, εκ νέου, σχετική Ερώτηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού. Ειδικότερα, στην Ερώτησή του ο κ. Σταικούρας, ανέφερε τα εξής:



«Σε συνέχεια της Ερώτησης που κατέθεσα στις 02-06-2010 προς το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, για την οποία μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει απάντηση, επισημαίνω ότι η καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης έχει θέσει σε κίνδυνο την τουριστική κίνηση της περιοχής, αναστέλλοντας τον βασικό οικονομικό μοχλό ανάπτυξης της Λουτρόπολης και επιβίωσης της ευρύτερης περιοχής. Η μη έναρξη λειτουργίας του Λουτροθεραπευτηρίου Υπάτης, αποτελεί σύμφωνα με τους κατοίκους, πλήγμα για την τοπική οικονομία, το οποίο σε περίπτωση παρατεταμένης καθυστέρησης, είναι πολύ πιθανό να είναι μη αναστρέψιμο για την εφετινή χρονιά.»



Με την κατάθεση της Ερώτησής του ο κ . Σταϊκούρας ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό, για ποιους λόγους, εν τέλει, έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα, η έναρξη της λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης και εάν, αναμένεται η έναρξη λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Υπάτης άμεσα.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Έίναι θετικό για τον τόπο που ο Χρήστος Στάϊκούρας, όπως και η Τόνια Αντωνίου, έφεραν το θέμα στη Βουλή. Τουλάχιστον ο νομός έχει δύο βουλευτές. Οι άλλοι αγνοούνται!

Author Details