χωρίς ηγεσία η Ελλάδα!

Η Πολιτική Διακυβέρνηση των δύο Κομμάτων Εξουσίας και Διακυβέρνησης της Ελλάδας τα τελευταία 35 χρόνια απέτυχε παταγωδώς. Και όχι μόνο. Φρόντισαν να γιγαντώσουν και να ενισχύσουν με υπερβολικές Εξουσίες τα οκτώ Καπετανάτα Εξουσίας & Διακυβέρνησης της Ελλάδας, σε σημείο που να μην μπορούν πλέον να τα Ελέγξουν! Κανένα Καπετανάτο Εξουσίας δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει το παραμικρό όφελος υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και κανένα δε σκέφτεται τις τεράστιες περιουσίες που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Το ένα Καπετανάτο κοιτάει το άλλο, μην τυχόν και πληρώσει εκείνο ένα σεντ περισσότερο από το άλλο και όλοι βγάζουν την ουρίτσα τους απ’ έξω! Στο μεταξύ, οι Ελληνες οδηγοί, όλοι, προνομιούχοι και μη, επιβαρύνθηκαν με 2.500 ευρώ τουλάχιστον το χρόνο νέο έμμεσο φόρο μόνο για τη βενζίνη και τα ποτά.






Τα οκτώ Αποκλειστικά Καπετανάτα Εξουσίας της Ελλάδας, για όσους δεν τα γνωρίζουν, παρόλο που τα έχουμε αναφέρει εκατοντάδες φορές, είναι τα εξής: Τα τέσσερα πρώτα είναι κατοχυρωμένα Θεσμικά! Νόμιμα!



Είναι: Η Κυβέρνηση, Η Βουλή, το Δικαστικό, ο Συνδικαλισμός (Εργαζομένων & Εργοδοτών).



Τα τέσσερα μη Θεσμικά, αλλά πανίσχυρα είναι: Το «Νόμιμο» Κεφάλαιο, το «Παράνομο» Κεφάλαιο, τα ΜΜΕ, τα Δόγματα (θρησκευτικά και μη).



Τα πρώτα τέσσερα Θεσμικά λειτουργούν σε πλήρη… αρμονία με τα υπόλοιπα τέσσερα μη θεσμικά και καταδυναστεύουν την Ελλάδα σε επίπεδο… ληστείας τα τελευταία 35 χρόνια σε βάρος του απροστάτευτου Πολίτη. Μόνο το κόστος των Ολυμπιακών να αναφέρουμε, που το τετραπλασίασαν τα αχόρταγα αρπακτικά, εννοούμε τους Υπουργούς, αρκεί να… πέσουν τα μαλλιά του μεροκαματιάρη Έλληνα που μετράει τα ευρώ του. Ενώ οι Ολυμπιακοί του Los Angeles κόστισαν γύρω στα 5 δισ. ευρώ, οι Ελληνικοί Ολυμπιακοί Αγώνες κόστισαν πάνω από 20 δισ. ευρώ! Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νου του αναγνώστη είναι «πώς θα στήσουμε… λαιμητόμους και κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος να απολαύσουμε το… θέαμα αργά αργά… ένας ένας στη σειρά!



Για αυτούς τους λόγους, επομένως, σεβαστοί αναγνώστες, και επειδή αποκλείεται τα οκτώ Καπετανάτα να συμφωνήσουν σε κάποια λογική λύση, οι δύο πολιτικοί ηγέτες είναι υποχρεωμένοι να καθίσουν στο τραπέζι και να μη σηκωθούν αν δε σχηματίσουν Κυβέρνηση Συνασπισμού, αναθέτοντας την Εξουσία σε Τεχνοκράτες. Εφόσον εμείς δεν μπορούμε να επιβληθούμε στα Καπετανάτα, μιας και είμαστε το πρώτο Καπετανάτο στις Καταχρήσεις, οι δύο Ηγέτες έχουν αυτή την τεράστια ευθύνη. Να τολμήσουν και να το κάνουν. Έξω όλοι στα κλουβιά σας, να λουφάξετε, να σκάσετε επιτέλους και να αφήσετε το καράβι που έχει ήδη βουλιάξει το μισό να το οδηγήσουν σε κάποιο λιμάνι μήπως μπορέσουμε να το επισκευάσουμε…



Η νέα Κυβέρνηση όλων των κομμάτων να αναθέσει την εξουσία και διακυβέρνηση της Ελλάδας σε πετυχημένους επιχειρηματίες και κορυφαία στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων, που να διακρίνονται για το ιστορικό του ήθους και την παραγωγικότητα της διοίκησης που ασκούν. Η πολιτική διακυβέρνηση να περιοριστεί στην επιτελική υψηλή εποπτεία χωρίς κανένα δικαίωμα επέμβασης στη διακυβέρνηση των Υπουργών τεχνοκρατών.



Οι στόχοι της Κυβέρνησης είναι εύλογοι και γνωστοί σε όλους τους Έλληνες, π.χ., άμεση κατάργηση όλων των οργανισμών του Δημοσίου που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στους πολίτες. Είναι οι περισσότεροι σκασμένοι στο χρήμα. Κατάργηση όλων των συντάξεων-μαϊμού, κατάργηση όλων των δημοσίων έργων για μια πενταετία, κατάργηση όλων των παραγγελιών, όλων των προμηθειών του Κράτους και των Οργανισμών που Ελέγχουν, άμεση αποκοματικοποίηση όλων των Στελεχών της Κυβέρνησης, άμεση απαγόρευση όλων των πολεμικών εξοπλισμών, θέτοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση προ των ευθυνών της, άμεση χαρτογράφηση της περιουσίας του δημοσίου και ανάθεση της εκμετάλλευσής της σε διεθνείς οργανισμούς. Ανεξαρτητοποίηση και αυτονομία των τεσσάρων θεσμικών εξουσιών. Ενίσχυση του προγράμματος «Καλλικράτης», ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει τελείως ανεξάρτητη, αυτόνομη και αυτοδιοικούμενη, με ένταξη της Αστυνομίας, των Νοσοκομείων, Σχολών και άλλων οργανισμών που προσφέρουν υπηρεσίες στους Πολίτες.



Να δείτε πόσο γρήγορα θα αλλάξει η στάση των ξένων, πώς η Ελλαδίτσα μας από τον πρώτο χρόνο θα αισθανθεί τη διαφορά και θα εισπράξουν οι Πολίτες τα πρώτα αισθήματα ανακούφισης. Επιπλέον, η Ελλαδίτσα μας ίσως γίνει και παράδειγμα προς μίμηση.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details