Αψιμαχίες Δημάρχου και Μαμαλούδη στον FM1

Αψιμαχίες Δημάρχου και Μαμαλούδη στον FM1




Την Λαμία και την περιοχή γύρω από αυτήν όπου ακούγεται το ραδιόφωνο FM1 απασχόλησαν τα Δημοτικά της Θεσσαλιώτιδας. Πιο συγκεκριμένα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού όπου παρουσιαστής είναι ο κ Έλληνας διασταύρωσαν τα πυρά ο Δήμαρχος κ Τζιαχρήστας και ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ Μαμαλούδης με αφορμή την επιστολή που μοίρασε σε δημότες τελευταία. Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα σε ότι κατέγραφε στην επιστολή αυτή , αλλά και ανέφερε τα έργα που εκτελέστηκαν ή θα εκτελεσθούν στην Θεσσαλιώτιδα.  Ξεκίνησε με την φράση «ο κ Μαμαλούδης ζει και εργάζεται στην Λάρισα και ως εκ τούτου δεν έχει πλήρη εικόνα για το τι γίνεται στην Θεσσαλιώτιδα ,και πολλές φορές τα νέα του μεταφέρονται από άλλους και λαθεμένα.


Θύμισε σε όλους την θητεία στα πολιτιστικά του κ Μαμαλούδη και τόνισε ότι επί της δικιάς του τετραετίας από τον πολιτιστικό οργανισμό οι εκδηλώσεις διπλασιάστηκαν σε όγκο αλλά και σε ποιότητα.

Απάντησε σε όλες της κατηγορίες της επιστολής Μαμαλούδη και μάλιστα κατέγραψε ότι στις περισσότερες από αυτές ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης απείχε αρνητικά με την ψήφο του!

Του θύμισε ότι αρνήθηκε να ψηφίσει τα έργα που μόλις εχθές δημοπρατήθηκαν για το γήπεδο του Ν Μοναστηρίου, επίσης για τα 350,000 για την πλατεία του χωριού του από χρήματα του ΥΠΕΧΩΔΕ και όχι του Δήμου!

Επίσης το μεγάλο έργο της Εκκάρας , τα λουτρά αρνήθηκε να δώσε θετική ψήφο στην τροποποίηση που χρειαζόταν για το πρόγραμμα Θησέας.

Απάντησε για τον βιολογικό –αποχετευτικό ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου είναι η μόνη που ασχολήθηκε σοβαρά και προέβη ακόμα και σε αγορά χωραφιού για την εγκατάσταση των μηχανημάτων!

Θύμισε ότι εν μέσω διεθνούς κρίσεως η Θεσσαλιώτιδα απέκτησε χθες 700000 ευρώ για την συνέχεια του έργου της λιμνοδεξαμενής!!

όσον αφορά την πρόσληψη της μνηστής του είπε:

«όπως γνωρίζεται όλοι οι δήμαρχοι χρειάζονται κάποιο εξειδικευμένο προσωπικό για να τους βοηθήσει στο έργο τους. Εγώ έψαχνα από καιρό άτομο για την κοινωνία της πληροφορίας και το ιντερνέτ βρήκα λοιπόν μια κοπέλα η οποία είχε πτυχίο προγραμματίστριας και Γεωπόνου πάνω στην βιολογική καλλιέργεια και την προσέλαβα!

Μέσα από την αυτή την συνεργασία προέκυψε η σχέση αλλά και ο αρραβώνας»



Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details