Ύποπτα τροχαία ατυχήματα στο Δομοκό!!

Ύποπτα τροχαία ατυχήματα στο Δομοκό!!


Από την αρχή του φετινού χειμώνα πολλά είναι τα τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν σε συγκεκριμένο σημείο στις στροφές Δομοκού!    Τα περασμένα χρόνια τα περισσότερα τροχαία στο δρόμο Πουρνάρι-Δομοκός έγιναν στην θέση πλατανάκια, και είναι διαπιστωμένο ότι τα αυτοκίνητα με μικρή ολισθηρότητα μετά από ψιλόβροχο εκτρεπόταν της πορείας του και έπεφταν με συγκεκριμένο τρόπο στην πλαγιά του βουνού! Ευτυχώς στο εκεί σημείο δεν θρηνήσαμε νεκρούς παρά μόνο μικροτραυματισμούς αλλά σε δεκάδες τροχαία! Μετά από πολλά υπομνήματα του Αστυνομικού Σταθμού Δομοκού επιτέλους πέρυσι ξανακατασκευάσθηκε ο δρόμος δίνοντας ο μηχανικός την σωστή κλίση και έτσι κανένα ατύχημα δεν ξαναέγινε στο ίδιο σημείο!

Δυστυχώς όμως ένα άλλο κομμάτι που δημοπρατήθηκε και κατασκευάσθηκε, μετά το μεγάλο πέταλο των στροφών προς το Δομοκό ,μας έδωσε μια νέα κακοτεχνία, και στο φετινό χειμώνα έχουμε ως τώρα αρκετά τροχαία (εκτρέπονται τα οχήματα μόνα τους) και μάλιστα με μικρή ταχύτητα των 40 χλμ και όχι μόνο στην κατηφόρα αλλά και στην ανηφόρα!!

Ας παρέμβει λοιπόν το αρμόδιο τμήμα πριν θρηνήσουμε νεκρούς μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πιο επικίνδυνο από το παλιό!!!

Ας το δεί το θέμα ο Μεγάλος Νομάρχης Φθιώτιδος ο οποίος μας εγκαινίαζε δρόμους πρό λίγων ημερών!!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details