ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.







Λιγο μετα το μεσημερι της Τετάρτης η κυβερνηση ανακοινωσε τους νεους Γενικους Γραμματεις περιφερειων.Στη Στερεα Ελλαδα οριζεται Γ.Γ. η κα Κατερινα Διαμαντοπουλου,ειναι μολις 31 χρονων και ας "ακουσουμε" πως αυτοβιογραφειται.


"Είμαι εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και μετέχω στον τομέα Περιβάλλοντος με δράσεις και συμμετοχές σε αναδασώσεις και διαδηλώσεις για το Περιβάλλον. Παράλληλα αγωνίζομαι και αρθρογραφώ για θέματα μικρομεσαίων επιχειρήσεων που γνωρίζω πολύ καλά. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των κατασκευών, με οικονομικό αντικείμενο.

Είμαι γέννημα θρέμμα Αθηναία, σε αυτή την πόλη γεννήθηκα, σπούδασα και ζω. Αποφοίτησα από το Αρσάκειο Λύκειο με άριστα και συνέχισα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας σε πρώτο πτυχίο – Επιχειρησιακή Ερευνα και Μαρκετινγκ- και σε μεταπτυχιακό επίπεδο – International Master in Business Administration – με τιμητική διάκριση για εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση. Μιλάω άπταιστα τέσσερις ξένες γλώσσες : γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά και λατρεύω το διαδίκτυο. Ανήκω στη γενιά που καλείται

-να επωμιστεί το σημερινό έλλειμμα

-να τροφοδοτήσει με πόρους ένα άρρωστο ασφαλιστικό σύστημα

-να επωμιστεί το κόστος της οικολογικής απάθειας των τελευταίων ετών αλλά και που έχει υποχρέωση να προχωρήσει την Ελλάδα μπροστά".
http://www.lamiafm1.gr/index.php?newsid=6294
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details