Nέο υπερμάρκετ Carrefour στο Olympia Mall στο Αγναντερό Καρδίτσας


O Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος εγκαινίασε το 27ο υπερμάρκετ Carrefour στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009, στο 12ο χλμ. Εθνικής Οδού Τρικάλων - Καρδίτσας.


Το νέο Carrefour στο Olympia Mall, 8χλμ. από την πόλη των Τρικάλων είναι μια σημαντική επένδυση του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος για την ευρύτερη περιοχή και την τοπική ανάπτυξη, καθώς δημιουργεί νέες .................
θέσεις εργασίας παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές προτάσεις για τις αγορές των επισκεπτών, κάθε μέρα.




Η μεγάλη ποικιλία ειδών σε ασυναγώνιστες τιμές, η ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, η συλλογή προϊόντων με το σήμα Ποιοτική Οδός Carrefour, καθώς και οι καθημερινές προσφορές, τα μοναδικά προνόμια των καρτών Club και Kids Club, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που καθιστούν το νέο Carrefour Olympia Mall το κατάστημα που όλοι περίμεναν στην πόλη των Τρικάλων.

Όπως δήλωσε ο Βασίλης Στασινούλιας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, «Η συνεχής και δυναμική ανάπτυξη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της Carrefour Μαρινόπουλος. Το δίκτυο των καταστημάτων μας αναπτύσσεται διαρκώς προκειμένου να βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή, σε όλη την ελληνική επικράτεια».



Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος είναι η πρώτη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Ελλάδα, απασχολώντας πάνω από 11.500 εργαζόμενους. Στις δραστηριότητές του Ομίλου εντάσσονται 27 υπερμάρκετ Carrefour στην Ελλάδα και 7 στην Κύπρο, 232 σούπερ-μάρκετ Carrefour Mαρινόπουλος με 6 Carrefour Express στην Κύπρο, 93 καταστήματα «5ʼ Mαρινόπουλος», ενώ παράλληλα η εταιρεία συμμετέχει σε 171 καταστήματα franchise ,92 «Smile» και 79 «Ok Anytime Market».



http://www.trikalanews.gr/article/6159/
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details