Ενημέρωση στην Πύλη Τρικάλων για εμπορικά θέματα αλλά και για την νέα γρίπη


Στην Πύλη Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, υπό την Προεδρεία του Νικολάου Τζίκα, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Πύλης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην συνεδρίαση κλήθηκαν να παραβρεθούν και οι Πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων μέλη Ο.Ε.Σ.Θ. και μεταξύ άλλων την συνεδρίαση, θα απασχολήσει το ζήτημα με τα
παράνομα Κινέζικα καταστήματα, το Ασφαλιστικό, το θέμα με τις εταιρείες που διεκδικούν πνευματικά δικαιώματα, η ίδρυση και λειτουργία των νέων περιφερειακών λαϊκών αγορών.




Αργότερα θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση παρουσία επισήμων, φορέων, επιχειρηματιών και δημοτών του Δήμου Πύλης, όπου θα υπάρξει προβολή οδοιπορικού στον Δήμο Πύλης, τιμητική διάκριση του Επίτιμου Προέδρου της Ο.Ε.Σ.Θ. Ηρακλή Μπλουγούρα και εισηγήσεις του κ. Τζίκα για θέματα της αγοράς, του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Κων/νου Βοϊτσίδη για τοπικά θέματα, εισήγηση με θέμα «Εμβολιάστε την επιχείρησή σας ενάντια στους δύσκολους καιρούς και διαγνώστε πιθανές αδυναμίες της» από τον Οικονομολόγο Μιχάλη Τσιροζίδη και από την Ιατρό Δωροθέα Βουτσελά με θέμα: «Νέα Γρίπη Α(Η1Ν1), πρόληψη - εμβολιασμοί με τα νέα δεδομένα»
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details