2ος ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΝΙΑΔΟΣ


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ξυνιάδος Φθιώτιδος διοργάνωσε με επιτυχία το αγώνα δρόμου με την επωνυμία « 2ος ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΝΙΑΔΟΣ» σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 και ΩΡΑ 11.00 π.μ.

Ο αγώνας έγινε στην διαδρομή ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ – ΞΥΝΙΑΔΑ – ΟΜΒΡΙΑΚΗ απόστασης 16000 μέτρων (16 km).
Η εκκίνηση δόθηκε για μια ακόμη φορά με παραδοσιακό κυνηγετικό τουφέκι, στις 11.00 π.μ. από την πλατεία του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Στεφάνου του Δήμου μας και ο τερματισμός στην πλατεία της Ομβριακής, έδρας του Δήμου Ξυνιάδος.
Στις 11.15 π.μ. οι περιπατητές περπάτησαν την διαδρομή των 4000 μέτρων (χωρίς συναγωνισμό) από τα Μεταλλεία μέχρι την πλατεία της Ομβριακής.
Στις 11.30 π.μ. διεξήχθη ο αγώνας δρόμου των 500 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων, στον κεντρικό δρόμο του Τ. Δ. Ομβριακής και τερματισμό στην πλατεία.
Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα, τους αθλητές, τους μαθητές και περιπατητές που συμμετείχαν, με ιδιαίτερη μνεία για τη μαζική συμμετοχή του στον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο «Απόλλωνα Δυτικής Αττικής» και τον κ. Κώστα Σάμιο, την γραμματεία του αγώνα και την υπεύθυνη κα Κατερίνα Αντώνενα τους κους Γιώργο Κατσίφα και Αντώνη Σώπινκο που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τη βοήθειά τους, τους εθελοντές και τους χορηγούς μας και όλους όσους πίστεψαν στην καθιέρωση ενός ακόμα πραγματικά αξιόλογου αγώνα δρόμου στην Κεντρική Ελλάδα.





ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ





ΚΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details