Οχήματα πλύσης κάδων παραλαμβάνει σήμερα ο δήμος Φαρσάλων



Δύο ολοκαίνουρια οχήματα πλύσης κάδων απορριμμάτων θα παραλάβει σήμερα στις 10.30 το πρωί στο αμαξοστάσιο του δήμου Λαρισαίων, ο δήμος Φαρσάλων. Η παράδοση θα γίνει στο πλαίσιο του σχεδιασμού για τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Λάρισας, ενώ τα δύο οχήματα θα εξυπηρετούν το σύνολο της επαρχίας Φαρσάλων, δηλαδή και τους δήμους Πολυδάμαντα, Ενιπεά και Ναρθακίου.
Τα οχήματα αυτά θα τα παραχωρήσει ο φορέας στους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού για τις ανάγκες τους στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
Αναλυτικά τα οχήματα που θα παραδοθούν και οι δήμοι που θα τα παραλάβουν έχουν ως εξής:
* Τρία ανοιχτά φορτηγά 12 τόνων κόστους συμβατικής δαπάνης 298.690 ευρώ εκ των οποίων θα δύο (199.127 ευρώ) θα δοθούν στο δήμο Λαρισαίων και το ένα στο δήμο Τυρνάβου.
* Ένα χλοοκοπτικό συμβατικής δαπάνης 9.690 ευρώ το οποίο θα παραδοθεί στο δήμο Ευρυμενών (θα εξυπηρετεί Ευρυμενές, Όλυμπος και Μελιβοία).
* Ένας διαμορφωτής γαιών (γκρέιντερ) συμβατικής δαπάνης 169.932 ευρώ θα παραδοθεί στο δήμο Ελασσόνας (θα εξυπηρετεί Ελασσόνα, Ποταμιά, Αντιχάσια, Βερδικούσια και Καρυά).
* Έξι αυτοκίνητα πλύσεως κάδων απορριμμάτων συμβατικής δαπάνης 692.580 ευρώ τα οποία θα παραδοθούν στους δήμους Απελώνα, Ελασσόνας (θα εξυπηρετεί Ελασσόνα, Ποταμιά, Αντιχάσια, Βερδικούσια και Καρυιά, Ευρυμενών (θα εξυπηρετεί Ευρυμενές, Όλυμπο και Μελιβοία), Τυρνάβου και Φαρσάλων (θα λάβει δύο οχήματα που θα εξυπηρετούν τους δήμους Φαρσάλων, Ενιπέα, Πολυδάμαντα και Ναρθακίου).
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details