Βράβευση Μοναστηριώτισας.

Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Π.Ε. και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών διοργανώνουν, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, και ώρα 11.00 έως 13.00, εκδήλωση στη Λαμία με σκοπό να έρθουν σε επαφή με τους καθηγητές Γαλλικής γλώσσας της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας, οι οποίοι εργάζονται στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση αλλά και με μαθητές, όλων των ηλικιών, που διδάσκονται ή πρόκειται να διδαχθούν τη Γαλλική ως ξένη γλώσσα.

Στην εκδήλωση, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Λαμίας, προσκαλούνται όλοι οι συνάδελφοι της Φθιώτιδας, οι οποίοι, με τη σειρά τους, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους μαθητές τους για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, στην οποία μπορούν να προσέλθουν, κατά προτίμηση, με τη συνοδεία των καθηγητών τους (της σχολικής Μονάδας ή του Φροντιστηρίου).

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας Pascal moulard, η Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μαρίνα Αργυρουδη καθώς και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Π.Ε.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβευθούν, μεταξύ άλλων, οι μαθητές της περιοχής που αρίστευσαν στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας και του Γαλλικού Ινστιτούτου. Ειδικό βραβείο θα απονεμηθεί και στους μαθητές των σχολείων της περιοχής που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στα πλαίσια του Διαγωνισμού Γαλλοφωνίας της περσινής χρονιάς. Επίσης, θα βραβευτούν και μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής που θα διακριθούν στο Διαγωνισμό « E-rallye » πληροφορίες για τον οποίο δημοσιεύονται στον ιστότοπο του APF www.apf.gr. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα προβληθούν επίσης 2 γαλλικά φιλμ μικρού μήκους (υποτιτλισμένα) και ένα φιλμ προώθησης της Γαλλικής γλώσσας. Τέλος, έχουν προβλεφθεί γλωσσικά παιχνίδια, διαγωνισμοί και δραστηριότητες στις οποίες θα συμμετάσχουν οι μαθητές που θα παραβρεθούν.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details