Η φιλόλογος Πανάγου Δέσποινα στον συνδυασμό του Χ Λιόλιου!

Την υποψηφιότητα της Μοναστηριώτισσας , απο την πλευρά της μητέρας , και με καταγωγή απο  την Σοφιάδα απο την πλευρά του πατέρα της , φιλόλογου, Δέσποινας Πανάγου ,με τον ανεξάρτητο συνδυασμό #Συνδημότες #  ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Χαράλαμπος Λιόλιος. Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας η ίδια δήλωσε:
«Η κορυφαία μάχη είναι να παραμείνεις Άνθρωπος, ενεργός και υπεύθυνος πολίτης για το κοινό καλό, την επιβίωση και την ανάπτυξη όλων των συμπολιτών μας. Με το βλέμμα στραμμένο στα παιδιά του Δήμου  μας, στους νέους και νέες που ευελπιστούν με όραμα και δικαίωμα ΣΤΗΝ ΖΩΗ, στην αξιοπρέπεια και την ΕΡΓΑΣΙΑ, στην ΠΑΙΔΕΙΑ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, στην ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, στον ΑΝΕΡΓΟ-Η, στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, στα ΑμεΑ, στην ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ στόχος μου είναι Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στα δύσκολα χρόνια που καλείται Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ  να δώσει το δικό του αγώνα δίπλα στον καθένα και την καθεμία από εμάς ατομικά, οικογενειακά και συλλογικά. Για τους λόγους αυτούς συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις, γνώσεις και εμπειρίες με το κοινωνικό πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Χαράλαμπου Λιόλιου εκτιμώντας το ήθος του, την προσωπικότητά του και την κοινωνική Ανθρώπινη προσφορά του».
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος  Χαράλαμπος Λιόλιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τη Δέσποινα Πανάγου του Θωμά στο συνδυασμό μας , μια δυναμική γυναίκα, με διακριτή και άψογη επιστημονική παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης. Με την ποιότητα, την εμπειρία και τη θετική ενέργεια που έχει ως άνθρωπος μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην προσπάθεια για αλλαγή και επανεκκίνηση του Δήμου  που αγαπάμε».


Η Δέσποινα Πανάγου είναι φιλόλογος και έχει εργασθεί ως ωρομίσθια , στα κέντρα εκπαίδευσης Ενηλίκων και στα ΚΕΠ. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Παπαμιχαήλ και είναι μητέρα δύο παιδιών του Μιχάλη που είναι φοιτητής(Οικονομικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και του Θωμά μαθητή της B Λυκείου.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details