Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Λιόλιου!!

Φίλες και φίλοι,
Έχω εκδηλώσει εδώ κι αρκετό καιρό την πρόθεσή μου να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Δομοκού.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι γνωστή. Γνωστή είναι και η αγάπη μου για το Δήμο Δομοκού, όπως απέδειξα με τη θητεία μου στην πρώτη περίοδο με την νέα του Καλλικρατική μορφή και μάλιστα από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επειδή τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, με αυτή την πρώτη γραπτή δήλωση επιβεβαιώνω την υποψηφιότητά μου για το Δήμο, ζητώντας τη στήριξή σας.
Προβληματίστηκα ιδιαίτερα για αυτό το πρώτο μήνυμα, καθώς είναι πολλά αυτά τα οποία πρέπει και θέλω να γίνουν στο Δήμο μας. Όμως σε προεκλογική περίοδο βρισκόμαστε, και έχετε ακούσει ακόμη περισσότερα έτσι ώστε κάποια από αυτά να φαντάζουν τουλάχιστον κοινότυπα.
Περιορίζομαι λοιπόν να επικαλεστώ, σε όσους με γνωρίζουν, ότι η συμμετοχικότητα στη διοίκηση τόσο των δημοτικών συμβούλων όσο και των δημοτών, είναι αυτό που με εκφράζει απέναντι στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο που καλλιεργήθηκε με τον προηγούμενο νόμο για τους ΟΤΑ. Σε όσους δε με γνωρίζουν προσωπικά, δεσμεύομαι για «ανοιχτά αυτιά» και για ορθολογική διαχείριση του Δήμου με μοναδικό στόχο την εξέλιξη και την ανάπτυξή του.
Ευκαιρίες υπάρχουν πολλές. Η γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων και η όρεξη από νέους ανθρώπους που αγκαλιάζουν τον συνδυασμό μας, εγγυώνται τα παραπάνω.
Σας καλώ λοιπόν όλες κι όλους να προσπαθήσουμε για έναν πραγματικά σύγχρονο Δήμο, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και διορθώνοντας τις εγγενείς αδυναμίες μας.
                                                                           Με εκτίμηση,
                                                                      Χαράλαμπος Λιόλιος
                                                               Υποψήφιος Δήμαρχος Δομοκού



Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details