Δικάζεται αύριο ο Φονιάς του Γιάννη Τσιμίδη!!

Αύριο αναμένεται να φτάσει στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λειβαδιάς  η υπόθεση της μυστηριώδους δολοφονίας με θύμα έναν 45χρονο άνδρα στο Ν έο Μοναστήρι Φθιώτιδας . Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει σκοτεινά σημεία και πολλά αναπάντητα ερωτηματικά αναμένεται να ξεδιπλωθούν αύριο ενώπιον του δικαστηρίου. 
Αναδημοσιεύω απο το lamia reporter του  2012
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού, από την εν ψυχρώ δολοφονία 45χρονου πρατηριούχου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φονικό πρέπει να έγινε γύρω στις 7:30΄χθες το απόγευμα. Τον άτυχο ιδιοκτήτη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης που πήγε να βάλει βενζίνη.
Ο 45χρονος Ιωάννης Χρ. Τσιμίδης, από τα Φάρσαλα, έχει δεχθεί τουλάχιστον 3 σφαίρες και δίπλα στο άψυχο σώμα του υπήρχαν πολλοί κάλυκες, όπως είπε χαρακτηριστικά στο LamiaReport, ένας από τους συγχωριανούς του, που έτρεξε στο πρατήριο, όταν άκουσε το τραγικό συμβάν.
Το πρατήριο βρίσκεται ένα χιλιόμετρο έξω από το Νέο Μοναστήρι και ο άτυχος 45χρονος είχε πάει να αντικαταστήσει για λίγη ώρα τον πατέρα του, που δουλεύει τις περισσότερες ώρες στο πρατήριο.
Δυστυχώς στο πρατήριο δεν υπάρχουν κάμερες και κανείς δεν είδε τι συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες δεν πήραν χρήματα, αφού οι εισπράξεις βρέθηκαν πάνω στον 45χρονο, καθώς επίσης και 2 κινητά τηλέφωνα.
Όπως όλα δείχνουν ο άτυχος 45χρονος αντιστάθηκε και οι ληστές τον πυροβόλησαν και έφυγαν βιαστικά. Ωστόσο η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
<<Γίναμε Σικάγο δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...>>, έλεγε στο LamiaReport, ένας άλλος πρατηριούχος από το Νέο Μοναστήρι.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός. Αμέσως στήθηκαν μπλόκα σε πολλά κομβικά σημεία και γίνονται έλεγχοι σε ύποπτα αυτοκίνητα.
Lamiareport.gr
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details