Στόχευσαν τον Γυμνασιάρχη του Νέου Μοναστηρίου!

Κινδύνεψε άμεσα ο συμπολίτης μας εκπαιδευτικός κ. Σπαλιώρας, που κινούνταν στον δρόμο Δομοκού - Λαμίας, καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητο του το μεσημέρι από σχολείο στο Νέο Μοναστήρι όπου υπηρετεί.
Λίγο έξω από την Λαμία στο ύψος της Καμηλόβρυσης το ΙΧ αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση από τσιγγάνους του παρακείμενου καταυλισμού.
Το τζάμι έσπασε από τις πέτρες που έπεσαν από το πουθενά και χάρη στην ψυχραιμία του αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού εκείνη την ώρα η κίνηση στον συγκεκριμένο δρόμο ήταν αυξημένη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπως περιγράφει o ίδιος.
 Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του οδηγός , αφού μπορούσε να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο αμέσως μετά τις πέτρες που δέχτηκε το όχημά του, θεωρεί πως πέραν της αστυνομίας που πρέπει να ελέγξει τον χώρο είναι και ευθύνη του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου Λαμιέων για την επιλογή της θέσης δημιουργίας του οικισμού των αθιγγάνων στην Καμηλόβρυση.
 Σύμφωνα με τον κ. Σπαλιώρα πριν τη στροφή της Καμηλόβρυσης, ROMA άρχισαν να πετούν πέτρες στο αυτοκίνητο του, προκαλώντας στον ίδιο σοκ και σημαντικές υλικές ζημιές στην περιουσία του.

 Πηγές: lamiafm1.gr, lamiastar.gr
βίντεο απο lamia report

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

«δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε, πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε».

Δημαρχος κοτρωνιας

Εκλέγεται από το 1982 επί 3 τετραετίες πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Λαμία.
·Το 1994 εκλέχτηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος στο πρώτο αιρετό Νομαρχιακό Συμβούλιο της Φθιώτιδος.

Το 2006 επανεκλέγεται για τρίτη συνεχή τετραετία Δήμαρχος Λαμιέων και το Μάρτιο του 2007 επανεκλέγεται πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Φθιώτιδας (ΤΕΔΚ).
Τον Νοέμβριο του 2010 επανεκλέγεται για τέταρτη συνεχή τετραετία Δήμαρχος Λαμιέων (πρώτος Δήμαρχος στο νέο ΄ Καλλικρατικό ΄ Δήμο)


Το γεγονος που συνεβει στο εκπαιδευτικο ειναι κατι που επαναλαμβανεται εδω και πολλα χρονια καιο κοτρωνιας μαλλον "κοτρόνες ονειρεύεται"...στα κεφάλια των πολιτών

Μηπως δεν γνωριζει το γεγονος;
φυσικα οχι

Αλλα οπως ολοι οι δημαρχοι δεν σκεφτεται τα προβληματα των πολιτων αλλα τις απευθειας αναθεσεις

Τρεξε λοιπον δήμαρχε απρόβλεπτο
γεγονός και μάλιστα με κοτρόνα ευκαιρια να συνδέσεις το όνομα σου με μια απευθεια αναθεση για αποφυγή κοτρονιών στο κεφάλι πολιτών .

Ανώνυμος είπε...

...και μετα αναρωτιέσαι λαε γιατι σε έφθασαν σε αυτο το επιπεδο..και προσεχε μην ξεχασεις να του δώσεις τρεις συντάξεις...για τις μακροχρόνιες υπηρεσίες του

Αξιος ο δημαρχος..

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδα: η χωρα που η νοοτροπία νίκησε την λογική

Διαβάστε το βιογραφικό του δημαρχου κοτρωνια και θα καταλάβετε οτι δεν προκύπτει θεμα ελλειψης γνωσεων και μορφωτικου επιπεδου του δημαρχου (οπως θα νομιζε καποιος)αλλα ειναι καθαρα θεμα νοοτροπίας.

Ανώνυμος είπε...

πολιτικός μηχανικός ο δήμαρχος κοτρωνιας!! και δεν πρόβλεψε τοσα χρονια ενα μικρο ενισχυμένο προστατευτικο τειχος εστω ηχορύπανσης που θα προστάτευε τους οδηγούς απο μια απρόβλεπτη πέτρα και τους τσιγγάνους απο τον θόρυβο των αυτοκίνητων που μπορεί να τους προκαλεί. Αλωστε η περιοχή καλυψης ειναι μικρή και το κόστος μικρο σε σχεση με το κίνδυνο της ζωης των πολιτων

Εκτος βέβαια αν του αρέσει το θέαμα που υπάρχει στη περιφέρεια της πόλης του και σκέφτεται στην πεμπτη
θητεία του ως δήμαρχος να το αξιοποιήσει για τουριστική ανάπτυξη....

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε μην ενοχλησε καθολου απο τα σχολια μου, ενας απλος παρατηρητης ειμαι, δουλεια δεν εχω και ασχολουμε μαζι σου...ισως κατα την αντιληψη σου να ανηκω και στην αντιπολιτευση ....

Ανώνυμος είπε...

το ίδιο ισχύει και για σένα φιλε μου συνδημότη...

Author Details