τελειώνει το έργο της γέφυρας και του δρόμου-δείτε φώτο και βίντεο!!

ΜΕ γοργούς ρυθμούς αποπερατώνεται το οδικό  έργο Ν Μοναστήρι-Γέφυρα Κακάρας που αποτελεί μέρος του αυτοκινητόδρομου Ν Μοναστηρίου -Σοφάδες που βρίσκεται υπό κατασκευή.
Θυμίζουμε ότι το έργο ανέλαβε φέτος η ΑΤΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ (το είχε η ΕΡΚΑΤ η οποία δήλωσε πτώχευση), και με πολύ γοργούς ρυθμούς το έργο σε λίγο καιρό θα παραδοθεί έτοιμο στους οδηγούς.
Τήν τελευταία εβδομάδα είχαμε την διαπλάτυνση της υπάρχουσας Γέφυρας , που αποτελεί και το δυσκολότερο κατασκευαστικά κομμάτι του έργου.
Δέκα μεγάλα κομμάτια μήκους 32 μέτρων σκυροδέματος τοποθετήθηκαν δίπλα στην παλιά γέφυρα η οποία περνάει πάνω απο την Σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών -Θεσσαλονίκης , και για το εγχείρημα διακόπηκε η διέλευση των τραίνων. Το κάθε κομμάτι ζύγιζε 65 τόννους ενώ το συνολικό βάρος της νέας κατασκευής ξεπέρασε τους 800 τόννους.

Η γέφυρα και γενικά το έργο θα διευκολύνουν την οδήγηση των διερχόμενων οχημάτων , που πλέον εκτός των άλλων θα έχουν και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η ΑΤΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι μια εταιρεία που διαθέτει έμπειρο, καταρτισμένο προσωπικό και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αποπερατώνει μεγάλα έργα.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details