Δομοκός: Άγρια συμπλοκή Πακιστανών με Αλβανούς

Η ώρα ήταν 3 και 25. Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όταν στην πτέρυγα Ε2 του σωφρονιστικού καταστήματος του Δομοκού επικράτησε πανικός.
Τρεις κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής συνεπλάκησαν με τρεις συγκρατούμενούς τους από το Πακιστάν.
Όπως αναφέρει το lamiastar.gr τα αίματα άναψαν και μέχρι να επέμβουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι κρατούμενοι τράβηξαν τα αυτοσχέδια μαχαίρια τους.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι τρεις Πακιστανοί, ο ένας από αυτούς μάλιστα σοβαρά στον πνεύμονα. Οι δύο από τους τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας και ο τρίτος στο Κέντρο Υγείας Δομοκού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στην φυλακή.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/324121/domokos-agria-symploki-pakistanon-me-alvanoys#ixzz2YYVCl6ki
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Κατά την άποψη μου η φυλακή μελλοντικά θα αποτελέσει το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα της περιοχής Δομοκού με κίνδυνο την ζωή των πολιτών λόγω της μικρής αποστάσεως από την κωμόπολη και λόγω της αυξανομένης οικοδομικής επέκτασης προς την κατεύθυνση της φυλακής Η φυλακή θα έπρεπε να είναι σε μεγάλη απόσταση από κατοικήσιμη περιοχή ,έτσι ώστε να μην υπάρχει καν οπτική επαφή από τα σπίτια των δημοτών για πολλούς και αυτονοήτους λογους .
Δεν νοείται σε καμία περίπτωση φυλακή 500 μέτρα απόσταση από τα σπίτια πολιτών.

Author Details