ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤA ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!

 ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤA ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΞΗΓΟΥΝ...
Έρχεται νέα εποχή παγετώνων το 2014, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται Ρώσοι επιστήμονες που φέρνουν τα πάνω κάτω, μιλώντας για την επέλαση μίας μικρής εποχής των παγετώνων το 2014 και αμφιστητούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η άποψη Έλληνα επιστήμονα. Η αύξηση της θερμοκρασίας είναι όντως γεγονός. Η Γη άρχισε να θερμαίνεται από το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα – στην αρχή της βιομηχανικής επανάστασης. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον πιστεύεται ότι η διαδικασία της θέρμανσης σχετίζεται με ανθρωπογενή επίδραση. Η ανθρωπότητα αυξάνει τις εκπομπές CO2, που προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Ο Ρώσος επιστήμονας Βλαντίμιρ Μπάσκιν είναι κατηγορηματικά αντίθετος με αυτήν την άποψη.

Ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές του κλίματος έχουν κυκλικό χαρακτήρα και δεν συνδέονται καθόλου με τη δραστηριότητα των ανθρώπων. Μαζί με τον συνάδελφό του Ραούφ Γκαλιούλιν αποδεικνύουν, ότι η σημερινή υπερθέρμανση είναι ο απόηχος της εξόδου του πλανήτη από μία «μικρή εποχή των παγετώνων» και σύντομα – σε γεωλογική κλίμακα,

Μας περιμένει η έναρξη μίας νέας εποχής των παγετώνων:

Η μικρή εποχή των παγετώνων εμφανίζεται με περιοδικότητα 500 ετών. Η προηγούμενη ήταν στα μέσα της προηγούμενης χιλιετίας, όταν στην Αγγλία πάγωσε ο Τάμεσης, οι Ολλανδοί έκαναν πατινάζ, ενώ στη Ρωσία οι ξένοι τρόμαζαν, βλέποντας πως τα δέντρα έσκαγαν από τον παγετό. Οι περίοδοι ψύξης και θέρμανσης εμφανίζονται περίπου σε διαστήματα 30-40 ετών. Η σημερινή περίοδος θέρμανσης έληξε στην αλλαγή της χιλιετίας.
Η αρχή ενός νέο κύκλου – αυτού της ψύξης – συνδέεται με τις αλλαγές στην ηλιακή δραστηριότητα. Η ισχύς της ακτινοβολίας του Ήλιου εξασθενεί, γεγονός που επηρεάζει το κλίμα.

Οι επιστημονικές έρευνες του κλίματος προηγούμενων γεωλογικών περιόδων υποχρεώνουν να αμφιβάλλουμε για την αναγκαιότητα των απαιτήσεων του Πρωτοκόλλου του Κιότο. Το Πρωτόκολλο περιορίζει τις εκπομπές των θερμοκηπιακών αερίων και επιτρέπει την εμπορία των δικαιωμάτων αυτών των εκπομπών. Η εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα είναι μια κανονική φυσική διαδικασία, και όχι αποκλειστικά το αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, αναφέρει ο Βλαντίμιρ Μπάσκιν.

Στον παγκόσμιο ωκεανό περιέχεται 60 φορές περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα, απ’ ότι στον αέρα. Με την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη το διοξείδιο του άνθρακα αρχίζει να εκλύεται περισσότερο. Έτσι, η αύξηση του επιπέδου του CO2 στην ατμόσφαιρα δεν προηγείται της θέρμανσης, αλλά, αντίθετα, την ακολουθεί.

Το φαινόμενο του Θερμοκηπίου είναι κίνηση μάρκετινγκ

Η παγκόσμια υπερθέρμανση, για την οποία μιλούν τόσο πολύ, δεν αποτελεί τόσο ένα επιστημονικό πρόβλημα, όσο μία κίνηση μάρκετινγκ. Εάν επήλθε η υπερθέρμανση – εξηγεί τη δολοπλοκία παρόμοιων συλλογισμών ο Ρώσος επιστήμονας – τότε αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση για παραδοσιακά είδη καυσίμου (κάρβουνο, πετρέλαιο και φυσικό αέριο) θα μειωθεί, και η τιμή αυτών των ενεργειακών πόρων θα πρέπει να μειωθεί. Αυτό πλέον δεν είναι επιστήμη, αλλά καθαρή πολιτική, ισχυρίζεται ο Μπάσκιν.
Όμως, μας περιμένει όχι μία παγκόσμια υπερθέρμανση, αλλά μία παγκόσμια ψύξη, ισχυρίζεται ο Ρώσος επιστήμονας. Αλλά δεν χρειάζεται να φοβόμαστε την ψύξη: αυτή θα αναπτύσσεται σταδιακά και θα γίνει αισθητή μόνο στα μέσα του 21ου αιώνα.  


www.anexigita.com

Share on Google Plus

About kalimerisnikos

6 comments:

SYROS F.C. είπε...

ΣΥΡΟ Για Πάρτυ Σου

ΣΥΡΟ Μαζί Σου

Εμείς Οι Άρρωστοι

Οι Οπαδοί Σου


Σ’αυτή Την Περίοδο Που Αναφέρει Το Άρθρο Θά’μασταν Αν Βγαίναν Οι..Καταλαβαίνετε..Το Ωραίο..Θα Γέμιζαν Την Ζωή Μας & Με Παραμύθια.


Είναι Όμορφη Η ζωή Ζήστε Τη.

Ανώνυμος είπε...

Λαμογιο στρίβε γωνία....
Εχει χορτάσει η ελληνική κοινωνία απο λαμογια σαν εσένα και τους υπόλοιπους.
Η αντίστροφη μέτρηση των παγετώνων εχει ηδη αρχίσει, για αυτό βάλε μυαλό και μαζέψου γιατί θα ψάχνεις για γούνα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι λάθος κάνεις..

Με μπερδεύεις με άλλον όπως έκανες την πρώτη φορά.

Δεν μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις, ο βασικός λόγος δεν έχεις βοήθεια απο άλλον, ο άλλος λόγος είναι ότι ξέμεινες απο ιδέες.
Φρενάρισες με λίγα λόγια.


Μέχρι εδώ δεν συνεχίζω........

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα λαμογια σαν και σένα σκέφτονται...

Ανώνυμος είπε...

Προς 2:41 μ.μ.

Φοβερό το σχόλιό σου.!!!
Κοτζάμ έκθεση.!!!

Έχω μπερδευτεί..Πόσο να την βαθμολογήσω.????


Καλησπέρες.

Ανώνυμος είπε...

Να Χαμογελάμε Όσο Μπορούμε.!!!.


Νέες Καλησπέρες.

Author Details