Ο Δημήτρης Καρέλης παρουσιάζει το βιβλίο του «Η γη που γεννήθηκε ο Έλληνας: Η ιστορία της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού»


Ο Δημήτρης Καρέλης παρουσιάζει το βιβλίο του «Η γη που γεννήθηκε ο Έλληνας: Η ιστορία της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού» Δημήτρης Καρέλης Βιβλιοπαρουσίαση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Γραφές περιμένουν την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ τους, γιατί είναι... Κρυμμένες γραφές, διπλωμένες, κρύες, σχεδόν παγωμένες, περιμένουν ένα στόμα να τινάξει τη σκόνη του χρόνου, ένα χέρι ν’ απλώσει τα δάχτυλα, για ν’ αγγίξουν σιωπές φυλαγμένες στο συρτάρι της μνήμης. Κάποιον άγνωστο περιμένουν να τις πάρει αγκαλιά, για να τις ζεστάνει με την ανάσα του. Να πατήσει στα βήματά τους και μετά ν’ ακολουθήσουν τον δικό του βηματισμό στο παρόν και στο μέλλον, στο φως της επόμενης μέρας που θα στάξει… ιστορία. Κι όταν η σκέψη ενωθεί, θα μιλήσουν τα λόγια, στις κρυφές κι απάνεμες συναντήσεις δημιουργών, που ποτέ δεν γνωρίστηκαν κι όμως γνωρίζονται θαρρείς από χρόνια παλιά κι ακόμα πιο παλιά, στις επιστροφές του χρόνου. Γιατί οι ψυχές συναντώνται σε λιμάνια που δακρύζουν αιώνιες απουσίες.» Έτσι σκέφτηκα, και πριν 10 χρόνια άρχισα να γράφω την ιστορία του τόπου μας. Σας περιμένω στην παρουσίαση του βιβλίου μου «Η γη που γεννήθηκε ο Έλληνας: Η ιστορία της Βόρειας Φθιώτιδας και του Δομοκού», Κυριακή του Θωμά, 12 Μαΐου 2013, στο Δημοτικό Θέατρο Δομοκού, Ώρα 11.00 π.μ. Παρουσιάζουν: ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού Ιωάννης Τράντας, ο Δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ζάχος, ο συγγραφέας, ερευνητής Θεόδωρος Αποστολόπουλος και ο εκδότης και αρχισυντάκτης του Αγοριανίτικου Βήματος Στέφανος Τολιόπουλος. Θα σας περιμένω Δημήτρης Καρέλης
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

21 comments:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Από την ιστορία του Έλληνα ……στην «ιστορία» του Νεοέλληνα
Όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ιστορία την δανείζεσαι...
και αν δεν μπορείς να την δανειστείς την φαντάζεσαι……

Είναι ωραίο ως σημαντικό να μαθαίνεις εστω και καθυστερημένα την ιστορία του τόπου σου.
Άλλωστε το σήμερα είναι μια συνέχεια του χθες φθάνει να μην έχεις πάθει Αλτσχάιμερ.
Θα ηθελα να δω , ποιος θα εχει το θάρρος να γράψει για την πραγματική σύγχρονη ιστορία;
Μάλλον κανένας!
Ισως, επειδή για το παρελθόν ,θα υπάρξουν λίγοι που θα σε διαψεύσουν ενώ για το παρόν και μέλλον περισσότεροι .
Ισως όταν χανεις το παρόν ψάχνεις το παρελθόν.
Ισως, όταν δεν υπάρχουν σύγχρονοι ηρωες, ψάχνεις για ιστορικούς η μυθικούς.

Για ένα είμαι σίγουρος ότι για να έχουμε μέλλον πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε και εμείς να παράγουμε τον δικό μας πολιτισμό και ιστορία και όχι συνεχώς να αναπολούμε και να γιορτάζουμε τον αρχαίο και χαμένο πολιτισμό μας.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρητη παντα ευστοχος καιρος να παραγουμε κατι δικό μας συνχρονοι ηρωες υπαρχουν ειναι ολοι οι ελληνες που καταφερνουν και επιβιωνουν με την σημερινή κριση καιρος για ΑΝΑΤΡΟΠΗ το παρελθον ας μας διδασκει για ενα καλυτερο μέλλον.....Μελέτες Ιστοριας απο τους καθυλην αρμοδιους .Δημητρη καλη επιτυχια.

το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ (να γνωρίσεις τον εαυτό σου).
το ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ (να κάνεις τα πάντα με μέτρο,. αποφεύγοντας την υπερβολή).
ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρουσιάζουν: ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού Ιωάννης Τράντας, ο Δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ζάχος, ο συγγραφέας, ερευνητής Θεόδωρος Αποστολόπουλος και ο εκδότης και αρχισυντάκτης του Αγοριανίτικου Βήματος Στέφανος Τολιόπουλος.
κ Τραντα τα βιογραφικα των παρουσιαστων και του συγραφεα θα ηθελα ωστε να κρινω αναλόγως και το βιβλιο και να μετρησω την βαρύτητα του. Καλο ειναι να γνωριζομαστε πρωτα και να αξιολογουμε καθε εργο οι περεες φιλε Γιαννη δεν παραγουν ιστορια απαιτείται ερευνα υπαρχουν παναπεστημιακοί χωροι που σε ιστορικά θεματα κανουν χρόνια ερευνα αναμένω και οι παραπανω παρεα να εχει ανάλογη βαρυτητα
Φιλικα Οραματιστης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

«οι παρέες φίλε Γιάννη δεν παράγουν ιστορία απαιτείται έρευνα…….».
Και όχι μόνο....

Με τη προβολή της Ιστορίας επιδιώκεται : Να κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι ο κόσμος στον οποίο ζουν είναι αποτέλεσμα μιας εξελικτικής πορείας, με υποκείμενα δράσης τους ανθρώπους.
Να καταστούν ικανοί, μέσα από τη γνώση του παρελθόντος, να κατανοήσουν το παρόν, να στοχαστούν για τα προβλήματά του και να προγραμματίσουν υπεύθυνα το μέλλον τους. Να συνειδητοποιήσουν την προσωπική τους ευθύνη για την πορεία της κοινωνίας στην οποία ζουν. Να διαμορφώσουν, μέσα από τη μελέτη των επιμέρους πολιτισμών και της συνεισφοράς τους στον παγκόσμιο πολιτισμό, πνεύμα μετριοπάθειας, ανοχής και σεβασμού στο διαφορετικό. Να οικοδομήσουν, μέσα από τη μελέτη του δικού τους πολιτισμού, την εθνική και πολιτιστική τους ταυτότητα. Να συνειδητοποιήσουν την αναγκαιότητα επιλογής και κριτικής αξιολόγησης των ιστορικών πηγών.
Ανάπτυξη ιστορικής σκέψης:
Κατανόηση των ιστορικών γεγονότων Σύνδεση αιτίων και αποτελεσμάτων Ανάπτυξη ιστορικής συνείδησης: Κατανόηση της συμπεριφοράς του ανθρώπου σε συγκεκριμένες καταστάσεις Εκδήλωση υπεύθυνης συμπεριφοράς στο παρόν και το μέλλον.
Να αναπτύξουν θετική στάση απέναντι στη σπουδή του παρελθόντος ως παράγοντα απόκτησης αυτογνωσίας και κατανόησης της κοινωνίας.Να συνειδητοποιήσουν την προσφορά του ελληνικού έθνους στον παγκόσμιο πολιτισμό και να διαμορφώσουν ανάλογη συνείδηση.

Ο δρόμος ενός ιστορικού του τόπου μας μπορεί να ξεκινήσει από οποιανδήποτε γεωγραφικό και ιστορικό –χρονικό σημείο της περιοχής μας αλλα περνάει αναγκαστικά μέσα από την πλατεία Μουσών 1 και εν έτη 2013

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Η ιστορία δεν αποτελεί απλή αφήγηση τετελεσμένων γεγονότων, αλλά προσπάθεια αναδόμησης και ερμηνείας του παρελθόντος, με στόχο συνήθως την ερμηνεία του παρόντος και την πρόβλεψη του μέλλοντος.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Στο Γνώθι σ' αυτόν ……… το παλεύω….
Στο Μηδέν Άγαν ……...αδυνατώ (η παρεξηγούμε ) λόγω διαφοράς αντίληψης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ!
ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

πανεπιστημιακές έρευνες?
Σας θυμίζω τον ΣΛΥΜΑΝ που ΄΄εφερε τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις αρχαιολογικών ευρυμάτων!!!
Σήμερα οι πανεπιστημιακοί κρύβονται πίσω απο τον ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ!!!
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΥΣΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013
ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ: Το βιβλίο του Καρέλη θα το διαβάσω, όχι όμως ως ιστορία ......θα προτιμούσα όμως να είχε γράψει ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ …... Διάβασε βιογραφικά ιστορικών , Ηρόδοτο(ο πατέρας της ιστορίας) –Θουκυδίδη- Στράβων και ΦΙΛΟΣΟΦΟ Πλατων (όποιος έγραψε για τον ΜΥΘΟ της Ατλαντιδας) θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι εννοούμε και όχι αυτό που νομίζεις….
Μας έμεινε λίγη νοημοσύνη, να μην την χάσουμε τελείως.
Για το δίδυμο, Περιφερόμενος και οραματιστής: αν θέλουν, μπορούν να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ στην πλατεία Μουσών το 2013……..
Ο δε εργολάβος με την μπουλντόζα του μπορεί να γκρεμίσει ότι απόμεινε από το παρελθόν και το παρόν --Μπας και αποφασίσομε να οραματιστούμε ( όλοι μαζί ) και χτίσουμε ένα καινούργιο διαφορετικό μέλλον.
Ο δε Μπατζανάκης μπορεί να κάνει μια βόλτα από την πλατεία μουσών και να γράψει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ………αν και νομίζω ότι αυτές οι ιστορίες ανήκουν στο παρελθόν.
Όσο για τον παρατηρητή πέρασε μια βόλτα από την πλατεία Μουσών και έπαθε σαν τον Πλατωνα με την χαμένη Ατλαντιδα, παρόλο που πέρασαν 2.500 χρόνια από τοτε , οι άνθρωποι δεν την ανακάλυψαν ακόμα….
Πάντως θέλουμε δεν θέλουμε η σύγχρονη ιστορία του τόπου μας γράφτηκε στην πλατεία μουσών.
Γιατί οι ιστορικοί συγγραφείς δεν το κατάλαβαν;
ισως είναι η ίδια ιστορία των τελευταίων ετών…..χαλασμένη πυξίδα

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω παρατηρητή γιατί δεν του του το λες ευθέως και το πας λάου –λάου ότι οι σημερινοί δήθεν ιστορικοί συγγραφείς είναι σαν τους δημάρχους πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Ο Θουκυδίδης δεν τόλμησε να γράψει ιστορία πάνω από 50 χρονιά ( πριν την εποχή του) και και όλοι οι νεοέλληνες δήθεν ιστορικοί τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να γράψουν σύγχρονη ιστορία (20-30 ετών) και θέλουν να πουλήσουν στο λαό ιστορία για 15.000 χρονιά.

Παραμύθι θέλεις ελληνικέ λαέ, τρωγε είναι όλο δικό σου.
Πονάς λαε πάρε παραμύθι να ξεχάσεις -Τρώγε παραμύθι 15.000 ετών

Δήμαρχοι –αντιδήμαρχοι –δημοτικοί σύμβουλοι - παπάδες –συγγραφείς όλοι στο παραμύθι να δούμε που θα φθάσουμε !!!!!!!!!!!!!

Ο Οραματιστής τους τα έχωσε ευθέως και εσύ τους χαϊδεύεις.

Οι άνθρωποιαυτοι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους και θέλουν να γράψουν Ιστορία 15.000 ετών

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΕ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗN ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ???????
ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?????
ΜΙΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον τους τραπεζώσαμε!
δεν πειράζει μωρέ!
άποροι οι παρουσιαστές όλοι τους!
πέτρες: πέστε πάνω μας! και κρύψτε μας! τώρα!!

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Αυτοί δίνουν έργα χιλιάδων ευρώ στον εαυτό τους και εσύ ψάχνεις για μια εκδήλωση αντε 400 ευρώ

Ρωτά τον Καλημερη –τον ιτουδη και τον βασιλο(οποιος ηθελε να γινει και προεδρος Δ.Σ) να σου πούνε που ηταν στο συμβούλιο του Φεβρουαρίου ,όταν ο Γκουβας περναγε την εισήγηση της αγοράς του χλωρίου από το μαγαζι του γιου του μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, μήπως κοιμότανε όλοι τους η κάνουν την «παπια» η την στρουθοκάμηλο

Πλέον δεν μιλάμε μονο για ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΤΑΚΙΔΩΝ όπως λεει Ο παρατηρητής αλλα για «λήστευση» του δημοσίου χρήματος .

Ανάθεση αξιας 15000 ευρω για χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε πρωην Αντιδήμαρχο με καταθέσεις( βάση του ΣΔΟΕ) 4.000.000 ευρω

Ο δήμαρχος ολη ημέρα στο γραφείο του δεν κάνει άλλη δουλειά δεκάδες απευθείας αναθέσεις
Ο Γκουβας στέκεται πανω από το κεφάλι του και του λεει δωσε-δωσε ,τις απευθείας αναθέσεις τις περάσανε για στραγάλια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΟΡΤΕΡ
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΛΩΡΙΩΝΕΤΑΙ!
ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΔΕ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΑΝ ΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!
ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!
ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΝ ΕΠΕΣΕ!
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ!
ΚΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΧ Η ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ.
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Μονο τον γιο του ΓΚΟΥΒΑ ειδες στις απευθειας αναθεσεις;
Τον γιο του τσελιγκα τον Αυγεραντωνη τον πρόεδρο του πετρωτού δεν τον ειδες; που μπαινοβγαινει μέρα νύχτα στο γραφειο του δημάρχου εδω και δυο χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΠΟΡΤΕΡ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ(δεν σε κατηγόρησα)
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
(το πως τα παίρνεις;είναι άλλο θέμα.28 σύμβουλοι τι κάνουν κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου;φύλακες στους φύλακες θα βάλουμε;)
Ο Κ ΓΚΑΡΕΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ;
ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;(εννοώ του δήμου)
ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ είπε...

η μία παπαρια διδέχεται την άλλη!
Εχουμε έναν συνδημότη που απο καθαρή αγάπη-τρέλα-χόμπυ (η όπως αλλιώς το θέλετε για μια δεκαετία μαζεύει στοιχεία για τον Δήμο Δομοκού και μάλιστα χωρίς καμμιά επιβάρυνση του Δήμου τα εκδίδει!
Που έβαλε ο Δήμος Χρήματα, στο ένα λεπτό που ανέβασε στο ΠΑΠΑΡΕΝΙΟ για να μιλάω πεζοδρομιακά σάιτ του και τα αυτόματατ μειλ που έστειλε η μιλάμε για την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου που παραχώρησε ?
Οσο για το τραπέζι και αυτ΄΄ο του ΜΑΛΑΚΑ συγγραφέα με την καλή έννοια ήταν !
Τωρα το άλλο κομμάτι όπου κατηγορήτε ο ΚΑΡΕΛΗΣ για την συγγραφή έναντι τον επιστημόνων τι να πώ? ίσως βαρέθηκε να περιμένει απο το 1962 που γράφτηκε το τελευταίο!!
Αντε τωρα τρέξτε να το αγοράσετε και κόψτε τις μαλακίες!

ο πεζοδρομιακος

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Αν είναι όπως τα λες ,τοτε να σταματήσουν οι διαγωνισμοί και όλα τα έργα σε οποιανδήποτε τιμή να τα πάρει όλα ο Γκουβας, ο Τσέλιγκας και ο πρωην αντιδήμαρχος.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ(αξιόπιστος) =ισονομία και δικαιοσύνη
Απευθείας ανάθεση= απάτη+λαμογισμος

Το βιβλίο πουλιέται και δεν δωρίζεται και διαφημίζεται δωρεάν από τον δήμο.

Αν ψάχνεις για έξυπνους σε πληροφορώ προς το παρόν μόνο βλάκες-πονηροί και λαμογια κυκλοφορούν.

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΕ

Η άποψη σου από θέμα αξιολόγησης είναι του πεζοδρομίου και επειδή εμείς δεν είμαστε του Πεζοδρομίου, πούλα τρέλα σε άλλους.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ είπε...

και συ ΡΕΠΟΡΤΕΡ αμμέσως στην παρεξήγα!! Αλλά ξέχασα εσύ μόνο στον ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ προσκυνάς!! Ω συγνώμη στον Παρατηρητή ήθελα να πώ !!
Εχετε ξεσαλώσει στην επιστημινικούρα!!
ΕΛΕΟΣ ..αφήστε μας να περπατήσουμε και μείς στο ΔΡΟΜΟ...όλο πεζοδρόμιο πάμε και στριμωχτά!!
κΑΙ ΠΕΊΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΚΑΛΌ ΛΌΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ!!!
πολύ θαψιμο!!!

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

Πρώτον δεν παρεξηγήθηκα και ούτε έχω παρεξηγηθεί ποτέ στην ζωή μου, από κανένα.
Απλά σου είπα ακριβώς αυτό που σκεφτόμουνα
Όσο για τον παρατηρητή ουδεν σχόλιον , εδώ και ενάμιση χρόνο το έχει αποδείξει ποιος είναι τουλάχιστον από θέμα ήθους ,αντικειμενικότητας και αντίληψης.
Δώσε λίγο προσοχή και θα τον συμπαθήσεις
Εγώ παρουσιάστηκα στο πανελ μετά από πολύ καιρό
Και οσο και αν προσπαθώ είμαι πάντα ένα βοηθητικό αλλα απαραίτητο στοιχείο.
Όσο για τους διοικούντες δεν έχουμε πει ακόμα τίποτα
μπροστά σε αυτά που ξέρουμε και σε αυτά που θα
ακολουθήσουν .
Εχε μας εμπιστοσύνη και δεις το όφελος μακροχρόνια,αν το αντέχεις
Τώρα για να μην σου χαλάσω το χατίρι και για να δεις ότι δεν είμαι πλεονέκτης,άπληστος και παρεξηγημενος,αλλα ευγενικός:
Ο δρόμος είναι όλος δικός σου φθάνει να ξέρεις να περπατάς.
Αν όμως δεν περπατήσεις σωστά σαν Έλληνας όχι σαν νεοέλληνας να ξέρεις « θα πέσει ξύλο» .

Περιμένω το σχόλιο σου στο ακριβώς επόμενο άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξέρεις ποιο δρόμο θα πάρεις,
πρέπει πρώτα να ξέρεις που θέλεις να πας.

Η πιο φανερή ανοησία: η προσπάθεια να φανείς έξυπνος.

Η διασημότητα και τα αξιώματα τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα ήταν η ασπίδα του κάθε βλάκα.

Author Details