ΕΠΊΚΑΙΡΗ ΕΡΏΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟ


Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ Βασιλός Νικόλαος σχετικά με την σύνδεση στο διαδίκτυο της Εκκάρας. Ενώ οι εργασίες έχουν τελειώσει και το καλώδιο οπτικών ινών βρίσκεται στην Εκκάρα , δυστυχώς οι κάτοικοι δεν απολαμβάνουν τις υπηρεσίες αυτές και φυσικά θα πρέπει η Δημοτική αρχή να ενδιαφερθεί για το θέμα!! (εν αναμονή απαντήσεως)
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΔΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ:
ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΟΜΟΚΟ!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΗΚΑΝΕ;ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ!!ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ
οταν εχει δημοτικο συβουλιο περνα αν μπορεις εξω απο το δημαρχειο!!!μιλαμε νομιζεις οτι γινεται ή ειναι τελος παντων εκθεση αυτοκινητων η πλατεια!!!μπαινει κανεις σε λεωφορειο απο τους συμβουλους για να ενδιαφερθει???και αν προσεξες οι στασεις μπηκαν πριν κοπουν τα δρομολογια του ΚΤΕΛ!!!τυχαιο!!!δεν νομιζω!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηδη το θέμα του ΚΤΕΛ έχει τεθεί στο ΔΣ τον Ιανουαριο και πρόταση απο τον Κ ΒΑΣΙΛΟ για δημοτική συγκοινωνία . Η πρόταση δεν εγινε δεκτή απο την δημοτική αρχή.....

Ανώνυμος είπε...

Δημοτικη συγκοινωνια
Αυτα τα καταγραφουν κ Βασιλε...
και τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ εκανα την προταση αυτη και αυτος αυτος και αυτος ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ηταν αρνητικοι με το θεμα.

Να ξερει ο καθε δημοτης με ποιους εχει . ευχαριστω.

Author Details