φαρσαλα-ΣΟΚ και ΔΕΟΣ οι λογαριασμοί νερού


ΣΟΚ και ΔΕΟΣ οι λογαριασμοί νερού

Σοκ έχουν προκαλέσει οι λογαριασμοί νερού με τις νέες χρεώσεις από το Δήμο Φαρσάλων. Φαρσαλινοί και κάτοικοι των χωριών της επαρχίας απεγνωσμένα ζητούν  εξηγήσεις από την αρμόδια υπηρεσία για τα νέα τιμολόγια και τις υπέρογκες χρεώσεις. Προβληματισμός επικρατεί κυρίως λόγο της αδυναμίας πολλών εξ αυτών να αποπληρώσουν το ΄΄χαράτσι για το νερό ΄΄. Πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει και τι θα πληρώσουν όταν το καλοκαίρι θα ποτίσουν τους μικρούς κήπους που ο καθένα έχει στην αυτή του. ΈΛΕΟΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ειναι η απάντηση τους στην φορομπηχτική πολιτική του Δήμου   

πηγη   http://ofarsalinos-ofarsalinos.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

5 comments:

REPORTER είπε...

8 στους 10 έκλεβαν νερό σε χωριό του πρωην δήμου Πολυδάμαντα

Όργιο παράνομων παροχών ύδρευσης σε μεγάλο χωριό του πρώην δήμου Πολυδάμαντα αποκάλυψαν οι έλεγχοι της Δημοτικής Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων που ολοκληρώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες.
Πρόκειται για την Βαμβακού όπου τα στοιχειά της ΔΕΥΑΦ σύμφωνα με τη δημοτική αρχή δείχνουν ότι τα σπίτια με τις «διπλές» παροχές ανέρχονται στο 85% του συνόλου!
Βέβαια το ίδιο φαινόμενο έχει διαπιστωθεί σε μικρότερο βαθμό και σε άλλα χωριά ενώ αίσθηση επίσης προκαλεί η παράλληλη αποκάλυψη ότι σε άλλο χωριό του πρώην δήμου Πολυδάμαντα, τις τελευταίες ημέρες του 2010 (πριν δηλαδή αναλάβει η νέα δημοτική αρχή) έγιναν δεκάδες αλλαγές υδρομετρητών.
Προφανώς κάποιοι δεν ήθελαν να φανούν οι αριθμοί που είχαν καταγραφεί από τους μετρητές αφού ποτέ δεν είχαν πληρώσει ούτε ευρώ για το νερό που πράγματι κατανάλωναν...
Ήδη πάντως η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ ετοιμάζει τη μαζική αποστολή τσουχτερών προστίμων για τους παραβάτες

REPORTER είπε...

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ
Δείτε τι λέει ο κ Δήμαρχος σε τοπική εφημερίδα για το θέμα του νερού. Αφού επί μήνες έλεγε ότι η θέση του βιολογικού ήταν ακατάλληλη για τη χρήση γεώτρησης για πόσιμο νερό μετά τα αλλάζει :
΄΄Σαφέστατα είχα εκφράσει πριν μερικούς μήνες τις επιφυλάξεις μου, διότι ουδέποτε είχε γίνει δοκιμαστική άντληση και εμείς αναλάβαμε τη ΔΕΥΑΦ στις 7 Μαΐου. Δεν θα μπορούσα νωρίτερα να δώσω το πράσινο φως για σύνδεση, αλλά είχα πει «ναι» στη δοκιμαστική άντληση. Από τη στιγμή λοιπόν οι αναλύσεις που έχουμε στα χέρια μας από τη ΔΕΥΑΛ, είναι τέτοιες που δείχνουν ότι η ποιότητα και η ποσότητα του νερού είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, και εννοείται ότι κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε ό,τι έχουμε στα χέρια μας, προκειμένου να βοηθήσουμε να λυθεί το πρόβλημα΄΄.

Πηγή : Νέα Φάρσαλα

REPORTER είπε...

Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκλεβαν νερό ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπαμπανίκας, στην ενημέρωση της ΔΕΑΥΔ για την οικονομική κατάσταση της δεν έκρυβε την αγανάκτηση του. Ο λόγος είναι ότι διαπιστώθηκε ότι άτομα που ασχολούνταν με την τοπική πολιτική έκλεβαν νερό. Συγκεκριμένα ειπώθηκε από τον κ. αντιδήμαρχο ΄΄Τι περιμένει κανείς όμως, όταν άνθρωποι που ήταν μέσα στην πολιτική, έκαναν πρώτοι και καλύτεροι λαμογιές; Διότι βρήκαμε σε τέτοιους 3 και 4 κρυφές παροχές ….΄΄. Εμείς κύριε Αντιδήμαρχε ο λαός των Φαρσάλων δεν μπορούμε να μάθουμε τα ονόματα αυτών που έκλεβαν το δήμο; Άραγε θα μπούνε τα ανάλογα πρόστιμα ή θα αυξήσετε και άλλο την τιμή του νερού ;

πηγή : Νέα Φάρσαλα

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος και οι καραγκιόζηδες

Ο δήμος Δομοκού για να κάνει έλεγχο για παράνομες παροχές ύδρευσης θέλει Ονομαστική καταγγελία.
Τι λετε ρε καραγκιοζηδες και όταν χρεοκοπήσει ο δήμος θα ζητάτε
από μένα να πληρώσω τα κλεμμένα για να πάρετε εσεις του ψήφους

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΑΜΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΙ!!ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΩ!!!

Author Details