Μένουμε Ελλάδα ;

  

Aν είναι πατριωτισμός να φεύγουν οι Έλληνες εκτός Ελλάδας,, τότε να φύγουμε όλοι.!!!

Να φύγουμε όλοι, να το κλείσουμε το μαγαζί,,, Και να πάμε στον Καναδά στην Ιαπωνία στην Γερμανία,, και να γράφουμε μετά ιστορίες και ανέκδοτα, ότι έχουμε στην καρδιά μας την πατρίδα,,, ,,, αλήθεια ποια πατρίδα,,, αυτή που δεν θα έχει πλέον Έλληνες ;;;
Τα γράφω αυτά γιατί βλέπω ότι για άλλη μια φορά ο έλληνας αντί να δημιουργήσει ευκαιρίες, ψάχνει ευκαιρίες,ξεχνώντας ότι για να κερδίσεις μια ευκαιρία πρέπει πρώτα ο ίδιος να την έχεις δημιουργήσει.
Ξέρω πολλοί από εσάς δεν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά από πότε έγινε η γνώμη των πολλών χρησιμότερη από αυτήν των λίγων;
Η Ελβετία χωρίς να έχει κανένα δέντρο σοκολάτας κρατά στα χέρια της το παγκόσμιο εμπόριο σοκολάτας, γιατί έχει ποιό έξυπνους ανθρώπους από αυτούς που την καλλιεργούν και η μικρή Ολλανδία παρόλο που μόνο το 4% του πληθυσμού της είναι αγρότες, εν τούτοις είναι η τρίτη, η τρίτη μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα αγροτικών προϊόντων παγκόσμιος.
Δεν είναι καλύτερη πατρίδα η Σουηδία γιατί έχει καλύτερο χώμα, είναι καλύτερη γιατί έχει ποιό έξυπνους και ποιό άξιους πατριώτες.
Αυτά μήπως και καταλάβουμε τι εννοούσε οΕλευθερίου Βενιζέλος όταν έλεγε: Ο άντρας κάνει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα.
Το Καστελόριζο είχε 10 000 κατοίκους πριν 100 χρόνια, σήμερα έχει μόνο 400, οι υπόλοιποι έφυγαν προς Αυστραλία Αμερική κτλ, και εγώ σας ρωτάω, ποιοί είναι ποιό χρήσιμοι για την πατρίδα οι400 που έμειναν ή οι 9600 που έφυγαν; Αν είχαν φύγει και οι υπόλοιποι, τώρα δεν θα μιλούσαμε καθόλου για ΑΟΖ ανατολικά της Κρήτης.
Κάπως έτσι θα χαθεί και η Θράκη, όπως περίπου χάθηκε και η Ίμβρος, σε λίγο θα χαθεί και η Λήμνος.
Καιρός είναι οι Έλληνες να μένουν εδώ και να προσπαθούν ο καθένας στον τομέα του να βοηθήσει και να βοηθηθεί και ο ίδιος.

Είναι επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να αρχίσει σιγά-σιγά να υποστηρίζει το άξιο κομμάτι της νεολαίας, εισάγοντας προγράμματα γνωριμίας-απασχόλησης με τους νέους Έλληνες επιστήμονες εντός και εκτός συνόρων και όχι να τους χαρίζει σε άλλους.
Νικόλαος Βασιλός
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

6 comments:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ο πατριωτισμός και ο λαμογισμός
Αν είναι δυνατόν; να αναδυθεί πατριωτισμός μέσα από ένα λαό που τον εχει κυριεύσει Ο λαμογισμος……
Η λέξη "χώρα" εχει πλεον αντικαταστήσει την έννοια Πατρίδα και έγινε η χωματερή των Ελλήνων και της ιστορίας τους
Η ιστορία, η γλώσσα, η Θρησκεία, η παιδεία, τα ήθη, αυτά που κρατούσαν δεμένο τον Έλληνα με την Πατρίδα του, ήταν οι αντικειμενικοί σκοποί του όλου εγχειρήματος. Ύστερα χειραγωγήθηκε ο λαός, ημιμαθής από τραγική νοθευμένη παιδεία πολιτικώς καθοδηγούμενη, καθοδηγούμενος αριστοτεχνικά από λαμογια πολιτικούς διχασμένος μονίμως για ευκολοδιοίκηση, εξουθενωμένος και ταπεινωμένος δέχεται σήμερα αδιαμαρτύρητα τον στραγγαλισμό της αναπνευστικής του οδού, αναξιοπρεπής πλέον και εν πτωματική ακινησία υποκύπτει στα τετελεσμένα.
Η χώρα που δεν είναι καν χώρα αλλα νοοτροπία…

Η εξυπνάδα και η πονηριά του Έλληνα

Οσο αφορα την εξυπνάδα ειμαστε πιο εξυπνοι αλλα συγχρόνως και πιο πονηροί(επειδη όμως ο δρομος της πονηριάς είναι πιο σύντομος, επιλέγουμε αυτόν και ισως
αυτό είναι που χαλάει την συνταγη)
ο λογος που πολλοι Ελληνες διαπρέπουνε στο εξωτερικό δεν είναι τυχαίο αλλα ωφειλεται στην ευφυΐα τους και στο ότι στις ανεπτυγμένες χωρες οι πονηροί δρόμοι εχουν μεγάλα φράγματα.
Αυτό το γνωριζουν ,οσοι εχουνε ζήσει εστω και ένα μικρο χρονικό διάστημα σε ανεπτυγμένες χώρες

Οι ευκαιρίες της ζωής

Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες και ο άνθρωπος τις ψάχνει ,αν και τις περισσότερες φορές περνάνε δίπλα του, επιλέγουν όμως την ώρα της ομίχλης.
Ο νέος και οι ευκαιρίες
Αν ήμουνα 22 και 25 ετων, δεν θα έμεινα ούτε μια ημέρα στην Ελλάδα ,οχι φυσικά επειδή δεν θα έβρισκα ευκαιρίες , αλλά επειδή δεν θα έβρισκα την ευκαιρία που μου άξιζε.

Το Καστελόριζο- η Θράκη-ιμβρος και Λυμνος
Όταν χάνονται οι πνευματικές αξίες φυσικό είναι να χαθούν και οι υλικές αξίες
Ο Δήμος Δομοκού
Άφησε το καλύτερα, δεν θα το πω για να μην σε στεναχωρήσω….αλλά δεν είναι δήμος είναι νοοτροπία…..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

ΑΟΖ ; ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;

Το ερώτημα που μπαίνει, είναι : πως μια χώρα που με ένα σαπιο πολιτικό σύστημα μπορεί να διεκδικήσει ΑΟΖ που πραγματικα της ανηκει και πολύ περισσότερο να επωφεληθεί από τα τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα για όφελος ενός λαού που βουλιάζει στην φτώχεια και στην ανέχεια ;
Ποιος πολιτικός θα ορθώσει το ανάστημα του για να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα ; Αυτοί που μόλις ακούνε το μαγικό όνομα, «Μέρκελ», περιπατάνε στα τέσσερα ; Αυτοί που έχουν κατακλεψει και διαλύσει όχι μόνο το κράτος, αλλά έχουν προχωρήσει και στην διάλυση του στρατού, Ποιοι θα διεκδικήσουν την πραγματικη ελληνική ΑΟΖ ;
Αυτοί οι ίδιοι που έχουν εξοντώσει τον ελληνικό λαό και τον έχουν κάνει έρμαιο μιας πολιτικής που τον διέλυσε και οικονομικά, αλλά το χειρότερο και ηθικά ; Ποιος στρατός, όταν του κόβονται οι δυνατότητες επιβίωσης θα μπορέσει να αντισταθεί στις τουρκικές αντιρρήσεις και προκλήσεις ;
Έχουν την εντύπωση πως στην Άγκυρα κοιμούνται και πως θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια ; Έχουν τα κότσια να μην επιτρέψουν τους Τούρκους να προβοκάρουν κάθε ελληνική ενέργεια προς την κατεύθυνση της ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ ; Η θα κάνουν την «πάπια» και θα γελά ο κάθε πικραμένος όπως έγινε στο παρελθόν στα Ίμια ;

Αλλά υπάρχει και η άλλη εκδοχή (η πιο πιθανη)σε όλη αυτή την τραγελαφική ιστορία της ΑΟΖ.
Ίσως όλα αυτά γίνονται για να ικανοποιηθούν κάποια ξένα, (γερμανικά), συμφέροντα που αποβλέπουν στα ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής. Όχι για τα συμφέρον του ελληνικού λαού. Δηλαδή με λίγα λόγια, ελληνική ΑΟΖ όχι για τους Έλληνες, όχι για την καταστραμμένη ελληνική οικονομία, αλλά για τα γερμανικά οικονομικά συμφέροντα.

Η άποψη αυτή εξηγεί και το γεγονός ότι ενώ τόσα χρόνια οι Έλληνες πολιτικοί αρνιόνταν πεισματικά ότι υπάρχει πετρέλαιο στην ελληνική περιφέρεια, ξαφνικά και αφού παραδώσαν την χώρα στην γερμανική βουλιμία, τώρα όλοι συμφωνούν ότι «ανακάλυψαν την Αμερική», ενώ η χώρα έχει βουλιάξει από τα δάνεια και τα χρέη προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω βέβαια αν οι Γερμανοί έχουν καμία διάθεση να υπερασπιστούν και στρατιωτικά κάποια ΑΟΖ στις θάλασσες νότια της Κρήτης και κυρίως στο Αιγαίο.
Θα έχει πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον αν Γερμανοί και Τούρκοι ήταν αντιμέτωποι στο Αιγαίο, αν και δεν πιστεύω σε τέτοιο ενδεχόμενο.
Όσο για μας, ποιος μίλησε για τους Έλληνες ; Αυτοί δεν θα υπάρχουν προς δόξα των «εθνοσωτήρων» πολιτικών μας που έχουν ξεπουλήσει τα πάντα Μάλιστα γελούν ειρωνικά με τα καμώματα κάποιων, υποτίθεται αριστερών κομμάτων, που θέλουν να τους «τιμωρήσουν», αλλά στην ουσία αγωνίζονται για τα αμερικανικά συμφέροντα που θεωρούν ότι είναι… καλύτερα από τα γερμανικά.
Είπε κάνεις τίποτα για ελληνικά συμφέροντα;

Η ΑΟΖ θα γίνει και σύντομα 2013-14, άλλωστε έτσι ήταν κανονισμένο (πρώτα χρεοκοπία και μετα η αρπαχτη) αλλά ποιοι θα επωφεληθούν ; από τα τεράστια κοιτάσματα τα οποία θα τα παρουσιάσουν σαν ψίχουλα στους πεινασμένους νεοέλληνες ,οι οποίοι στο τέλος θα τους ευγνωμονούνε που τους σώσανε… από την φτώχεια και την μιζέρια.
Η τακτική είναι πάντα ιδια,( πρώτα σε κάνω λαμογιο και μετά σε αφήνω και τρέχεις πίσω μου
να μου λες και ευχαριστώ για το ελάχιστο που θα παρεις, από αυτό που πραγματικά σου ανήκει)και θα ολοκληρωθεί εις βαρος των νεοελλήνων που τοσα χρόνια, αλλα ακόμα και σήμερα,επιμένουν στο λαμογισμο και όχι στις μακροχρόνιες αξίες .

Ανώνυμος είπε...


K παρατηρητά σωστά επισημαίνεται ότι όταν χάνονται οι πνευματικές αξίες χάνονται και οι υλικές . Η παιδεία είναι ο παράγοντας που κατ' εξοχήν καθορίζει την ποιότητα ενός λαού. Η παιδεία μας πρέπει να θεμελιωθεί στις αξίες της εθνικής μας παράδοσης. Πρέπει να παραμείνουν οι νέοι μας εντός της Χώρας είναι κρίμα να διώχνουμε τα παιδιά μας. Πρέπει η πολιτεία να διαμορφώσει περιβάλλον φιλικό για τα ελληνόπουλα.
Λίγα για την ΑΟΖ:
Η θέση σε ισχύ τον Νοέμβριο 1994 της Σύμβασης για το δίκαιο της Θάλασσας προσέφερε στην Ελλάδα και συμβατικό έρεισμα για το δικαίωμα που ήδη αντλούσε από τους εθιμικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα και συνακόλουθα τον εναέριο χώρο της στο Αιγαίο έως τα δώδεκα μίλια. Εν τούτοις σχεδόν δεκαοκτώ χρόνια αργότερα , το δικαίωμα αυτό εξακολουθεί να παραμένει ανενεργό συνεπεία των Τουρκικών αντιδράσεων. Στην Άγκυρα πρέπει να σταλεί ξεκαθαρο μήνυμα: Αν προτίθεσθε να μας αποσπάσετε έδαφος θα πρέπει να πολεμήσετε. Αν πάλι μέριμνά σας είναι, όπως ισχυρίζεσθε , η ασφάλειά σας , είμαστε πρόθυμοι να αναζητήσουμε από κοινού τον ειρηνικό διακανονισμό των διαφορών μας.
Η Λύση περνά από την Άγκυρα.
Ήδη η Λιβύη δεν δέχθηκε να ορίσουμε την ΑΟΖ διότι και άλλες χώρες έχουν συμφέροντα και εννοούσε την Άγκυρα κακώς ο Υπουργός Εξωτερικών πιεζόμενος από εσωτερικούς παράγοντες έθεσε θέμα ΑΟΖ .
Όσο για το Δήμο Δομοκού…….
(Άφησε το καλύτερα, δεν θα το πω για να μην σε στεναχωρήσω….αλλά δεν είναι δήμος είναι νοοτροπία…..) Δεν με στεναχωρεί περισσότερο από αυτά που γίναν και αυτά που οι συμπολίτες μας καθημερινά λένε …… Με βοηθάτε όταν τα λέτε …

Νικόλαος Βασιλός

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Προς κ βασιλο.
Εφόσον όπως λέτε :
Η παιδεία είναι ο παράγοντας που κατ' εξοχήν καθορίζει την ποιότητα ενός λαού. Η παιδεία μας πρέπει να θεμελιωθεί στις αξίες της εθνικής μας παράδοσης. Πρέπει να παραμείνουν οι νέοι μας εντός της Χώρας είναι κρίμα να διώχνουμε τα παιδιά μας. Πρέπει η πολιτεία να διαμορφώσει περιβάλλον φιλικό για τα ελληνόπουλα.
Γιατι στις αρχές του 2012, ήσασταν θετικός στην εισήγηση του δημάρχου να κλείσουν τα δημοτικά
σχολεία και δεν προτείνατε τουλάχιστον προσωρινή αναστολή; (μόνο ο κ Καλημερης αντιλήφθηκε την σημασία του θέματος ) Μετά από αυτό βρήκαν την ευκαιρία κάποιοι να τα κάνουν χώρους εστίασης για τριήμερα-εννιάμερα κλαρινοταβερνες, βανδαλησαν το εκπαιδευτικό υλικο ,πολλά μεταφέρθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση (χωρίς προφανώς τις νόμιμες διαδικασίες, ετσι γινεται συνήθως από ανεύθυνους ανθρώπους )και κατά συνέπεια φυσικό είναι κάποια να έχουν εξαφανιστεί .
Μόνο μην μπεις στο κόπο και μας αναφέρεις την εντολή του υπουργείου παιδείας κλπ θα ηταν υποτιμητικό
τουλάχιστον για την δική μου αντίληψη. Πρώτον γνωρίζω την ανευθυνότητα του συγκεκριμένου υπουργείου εδώ και 20 χρόνια(πολιτικοποίησαν και διέλυσαν τα πανεπιστήμια) και δεύτερον δεν πρότεινε κλείσιμο αλλά ενσωμάτωση μαθητών όπου είναι εφικτή ,για μείωση εξόδων.
Τα σχολεία δεν κλείνουν κύριοι ,αλλά μόνο ανοίγουν…..
Το ότι κλείσατε τα σχολεία ήταν μέγιστο λάθος και αυτό θα εχει πολλές μακροχρόνιες παρενέργειες στην τοπική κοινωνία και εκτιμώ ότι τις γνωρίζεις εφόσον αναρωτιέσαι αν:
Μένουμε Ελλάδα ;
Χωρίς όμως σχολείο ,χωρίς ασφάλεια (όταν η αστυνομία για μεσω του κ χαντζιαργυρη ζητούσε χρήματα για καύσιμα και εξοπλισμό για περιπολίες εσείς επιχορηγούσατε χορευτικούς συλλόγους και ομάδες ), χωρίς υγεία (δεν ήξερες για την μακροχρόνια μόλυνση πόσιμο ύδατος; Όλοι γνωρίζατε)
Χωρίς αξιόπιστους διαγωνισμούς πρόσληψης προσωπικού με εξπρές διαγωνισμούς(7 ημερών ) λες και ηταν το εξπρές του μεσονυχτίου.
Χρεωστικά υπόλοιπα πριν 10 και 20 χρόνια και μάλιστα για πόσιμο νερό ακρως επικίνδυνο
Και αν δεν το επισήμανα (πολλές φορές) και δεν πίεζα τον κ Καλημερη δεν θα ερχόταν ποτε το θέμα στο Δ.Σ και δεν θα υπήρχε απολύτως καμία μέριμνα.
Φυσικα ούτε τώρα πιστεύω ότι λύθηκε , παρ’ολου που πήρε μεγάλες διαστάσεις, διότι γνωρίζω πολύ καλα πόσο ανεύθυνοι και απαράδεκτοι είναι αυτοί που υποτίθεται οτι διοικούν ( εφόσον θεωρούν τον έλεγχο διοίκησης ως αστυνόμευση ,όπως επικαλούνται αρκετοί από εσάς). Δεύτερον γνωρίζω και το επίπεδο αντίληψης των δημοτών το οποίο το εκμεταλλεύεστε στο έπακρον (μακαρονάκια –τυράκια και πάει λέγοντας…) .
Είναι αστείο ως γελοίο να θεωρείται ότι εξασκείται διοίκηση ως δήμος, χωρίς οργάνωση ,έλεγχο (ενημέρωση, με συμβουλευτικό χαρακτήρα προς τους πολίτες για την συμμόρφωση του σε κανόνες που απαιτούνται για μια ομαλή κοινωνική διαβίωση) .Εκτός φυσικά αν θεωρείται ότι η περιοχή Δομοκού δεν είναι κοινωνία ανθρώπων αλλά μια απέραντη ζούγκλα ,χωρίς κανόνες και όποιος προλάβει να εξαπατήσει και να ξεσκίσει τον άλλο.
Μην απορείτε αλλά μέχρι και σήμερα ακριβώς αυτό γίνεται
Ε.. πώς να μείνουμε Ελλάδα;,
Ε…πώς να μείνουμε επαρχία με όλους εσάς τους ανεύθυνους;
και πώς να έρθουνε στην επαρχία Δομοκού ,από τα αστικά κέντρα από τα οποια εκτιμώ ότι αρκετοί θα ήθελαν να έρθουν ,αλλά έστω και ένας να είναι ,πώς να έρθει με τέτοιες συνθήκες;
Προσπαθήσαμε τόσα χρόνια με ντόπιους υποψήφιους και έγινε της αρκούδας ,φέραμε και εσάς από τα αστικά κέντρα και μας πρόλαβε ο Αντιδήμαρχος Γκουβας με την νοοτροπία του 2000 και εσείς όχι μόνο δεν αντισταθήκατε αλλα γίνατε συνεχιστές αυτής της νοοτροπίας.
Αντιπολίτευση: μια από τα ιδια ,έχει επελθει πλήρης συμβιβασμός για τους αυτονοήτους λόγους
(δεν σας ενοχλούμε για να μην μας ενοχλήσετε …..για αυτά που κάναμε η για αυτά που θα κάνουμε όταν θα έρθει η σειρά μας στην διοικηση…) κάνετε όλοι λάθος κύριοι για ότι κάνουμε παίρνουμε το τίμημα μας.

Ε.. πώς να μείνουμε Ελλάδα η Δομοκό με όλα αυτά ,αγαπητέ μου κ βασιλο

Ανώνυμος είπε...

Κ Παρατηρητά καλά τα τοποθετείς για τα σχολεία μια λέξη πρέπει να δημιουργούν άμμιλα προφανώς και δεν συμφώνησα να κλείσει ούτε ένα επέμενα να λειτουργούν προς οφελος των μαθητών και όχι τοπικών συμφερόντων .
Για τα νερά πρέπει να ξέρεις ότι το θέμα ξεκίνησε από μένα όταν ο Κ Τσόγκας μας γνώρισε ότι γεώτρηση πλησίον του ΣΣ Δομοκού έχει νιτρικά και είναι καρκινογόνα. Τότε του επισήμανα τι γινόταν στο Πετρωτό και άρον άρον ετέθει εκτός η δεξαμενή και λειτούργησε η νέα γεώτρηση . Για την σημερινή κατάσταση των υδάτων οψόμεθα . Για το φαινόμενο Γκούβα δεν έχω γνώση ...Περιμένω ενημέρωση φιλικά..

Ν. Η. Βασιλός
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δομοκού

REPORTER είπε...

Όσο αφορά το πετρωτό είναι μια μακροχρόνια ιστορία έχεις χάσει πολλά επεισόδια ενώ θα έπρεπε να τη γνωρίζεις ως δημ.σύμβουλος διοικούσας αρχής…………….


Γνωρίζουμε τον άνθρωπο( δεν έχει καμία σχέση με το δημοτικό συμβούλιο, αλλα εχει σχέση με τον άνθρωπο που βοήθησε την παράταξη σας να κάνει την διαφορά νίκης….) που αγωνίστηκε, αποκλειστικά με δικές του ενέργειες επι δυο χρόνια ώστε οι κάτοικοι αυτοί που πίνανε επι δέκα περίπου χρόνια νερό με Νιτρικά 80% και με άφθονο χλώριο(έπεφτε επι χρόνια με τα δοχεία) να γλιτώσουνε από το δηλητήριο το οποίο ναι μεν το γνωρίζανε αλλά ίσως ακόμα δεν καταλάβανε τις παρενέργειες που είχε.
Το 15-20% περίπου των κατοίκων του πετρωτού πήγε στον άγιο Πέτρο πολύ πρόωρα…… και αρκετοί ταλαιπωρούνται από αρκετές παθογένειες…..

Η ιστορία του πετρωτού κράτησε δυο ολόκληρα χρόνια και δεν είναι ιστορία Ολίγων λεπτών επισης κόστισε πολλά και αρκετή ταλαιπωρία σε αυτόν που αγωνίστηκε κύριε βασιλο.

Κράτησε δυο χρόνια(όσο χρόνο χρειάστηκε και η δική σου ιστορία) ξέρετε γιατί;
Για τον ίδιο λόγο που και εσείς δεν γίνατε πρόεδρος ΔΣ ,λόγω έλλειψης
αξιοπιστίας των διοικούντων(των χθεσινών συναδέλφων σας)πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκονται και προσωπικές πληροφορίες που αναμένεις…


Ο παρατηρητής έχει πει :ότι πίσω από τις ανεξήγητες ιστορίες(καλού και κακού περιεχομένου) που διαδραματίζονται στο ίδιο χώρο κα ίδιο χρόνο να ξέρεις ότι βρίσκονται τα ίδια πρόσωπα

Αν τώρα δουλέψεις(και ψάξεις) λίγο σαν σοβαρός δημοτικός σύμβουλος (όπως σου έχουν προτείνει , ο αετός 54 και ο παρατηρητής)θα βρεις τόσο υλικό που μέσα σε λίγο χρόνο θα γίνεις το πρόσωπο της ημέρας όπως έγινε και ο κ Καλημερης όταν υπάκουσε στο αίτημα του παρατηρητή για την ανάδειξη του προβλήματος του ποσίμου ύδατος.

Θα περιμένουμε πρώτα τις ενέργειες σου ως ανεξάρτητος ΔΣ και όταν μας πείσεις μετά θα σου δώσουμε μια τέτοια κίνηση, όπως στο κ Καλημερη οποίος άξιζε αυτό που πήρε.
Η ιστορία πετρωτού βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης μας…..
Όμως …..
«Πίσω από τις ανεξήγητες ιστορίες(καλού και κακού περιεχομένου) που διαδραματίζονται στο ίδιο χώρο κα ίδιο χρόνο να ξέρεις ότιβρίσκονται τα ίδια πρόσωπα»

Author Details