χωρίς αιρετό εκπρόσωπο ο Δήμος Δομοκού στη σύσκεψη για το Σμόκοβο!

Χωρίς  αιρετό εκπρόσωπο ο Δήμος Δομοκού στη σύσκεψη για το Σμόκοβο!

Σύσκεψη για τα νερά του Σμοκόβου και την διαχείριση αυτών, πραγματοποιήθηκε πρίν δέκα ημέρες στην Καρδίτσα, ο Δήμος Δομοκού αν και προσκλήθηκε δια τηλεφώνου ήταν απών! Τό θέμα έθιξε με επίκαιρη ερώτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ Δημήτριος Τζιαχρήστας για να λάβει την απάντηση απο τον Δήμαρχο Δομοκού ότι δεν είχαν ενημερωθεί! Στήν συνέχεια της συζήτησης όμως αποκαλύφθηκε οτι ο Αντιδήμαρχος κ Μπακοστέργιος είχε ενημερωθεί αλλά επειδή την ίδια ώρα συνεδρίαζε και η οικονομική επιτροπή στο Δομοκό αποφάσισε να συμμετέχει στην τελευταία, και να αφήσει το Σμόκοβο στους Καρδιτσώτες!
 Σε αυτό το σημείο ο κ Τζιαχρήστας επισήμανε ότι όλοι γνωρίζουμε οτι το 33% του νερού μας ανήκει και θα πρέπει σε κάθε συνεδρίαση να είμαστε παρών ,γιατί είναι ένα θέμα το οποίο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, και αυτό  γιατί  εξαρτιούνται οικονομικά  πολλές οικογένειες αγροτών του Δήμου μας!
 Ο Δήμαρχος Δομοκού συμφώνησε και επισήμανε ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί και σε επόμενες συνεδριάσεις θα παραβρίσκεται πάντα εκπρόσωπος του Δήμου!!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details