Έρχεται μεγάλος σεισμός?

Τον Οκτώβριο του 2011 είχαμε γράψει: Άσκηση ετοιμότητας για Τσουνάμι που διεξήχθη στα Χανιά! "Άσκηση προσομοίωσης με δυνάμεις πεδίου από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Κύπρο, με θέμα «Τσουνάμι μετά από... ισχυρό σεισμό στη
Μεσόγειο» πραγματοποιήθηκε Δευτέρα και Τρίτη 25 Οκτωβρίου στην Κρήτη".


Χθές έστειλα μαιλ μει άρθρο που έκανε λόγο για ανεξήγητη υπερβολικά
μεγάλη δραστηριότητα: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 34 ΩΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 68 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΡΟΔΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ! Ανάστατοι οι κάτοικοι της Ιταλίας από σεισμικές δονήσεις.


Συγνώμη παιδιά το έγραψα και πριν, αλλά δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ότι 99% των σεισμών στην Ελλάδα εδώ και 2 με 3 μέρες είναι στα 10 χλμ βάθος.... μα τόση σύμπτωση....και λέω πάλι , σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο στην περιοχή της Σαντορίνης, ούτε 12 χλμ ούτε 15 χλμ ούτε 5 χλμ 99% 10χλμ βάθος , και δεν μιλάμε για 10 σεισμούς μα πάνω από 200 τις τελευταίες 3 μέρες, λες και είναι συντομευμένων http://www.earthquakenet.gr/ Δείτε το... στο Site..

Αναρωτιόμαστε αν η άσκηση για το Τσουνάμι που είχε διεξαχθεί στα Χανιά με την συνδρομή των 3 κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α είχε τελικά κάποιο νόημα.. Εικασίες κάνουμε και δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν..
Όμως αρκετά περίεργη σύμπτωση δεν νομίζετε;;
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details