70.000,00 ανείσπρακτα στο Αρδευτικό Ν Μοναστηρίου .

Γενική συνέλευση αρδευτών στο Ν Μοναστήρι.Γενική συνέλευση αρδευτών , πραγματοποίησε το τοπικό συμβούλιο Ν Μοναστηρίου, ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου. Στην Γενική συνέλευση εκτός του αρδευτών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού κ Σ Σύρος, ο αντιδήμαρχος κ Μπακοστέργιος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ Δ Δημώδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ Δ Δημώδης και Νικόλαος Καλημέρης.

Στην γενική συνέλευση συστήθηκε 3/μελή επιτροπή για την άρδευση αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ν Μοναστηρίου κ Δημούδη Δήμο του Στεφάνου, τον κ Στεφούδη Γεώργιο και τον κ Στεφούδη Χρήστο.

Ακόμα πάρθηκε η απόφαση να εισπραχθούν τα χρέη του 2010 (περίπου 40,000.00 ευρώ ), μέσα στην αρδευτική περίοδο με δόσεις, και για όποιον δεν πληρώσει να μην έχει το δικαίωμα της άρδευσης παρά μόνο του φυτρώματος. Για τα υπόλοιπα χρέη παρελθόντων ετών (περίπου 30,000,00 ευρώ) να γίνουν ρυθμίσεις.

Στην Γ.Σ κουβεντιάστηκε και η εκμίσθωση πλεονάζων σωλήνων άρδευσης , και αποφασίστηκε να ενοικιάζονται σε όποιον πλειοδοτεί.

Τέλος πάρθηκαν οι αποφάσεις για τον τρόπο που θα αρδεύουν οι καλλιεργητές και πια τεχνικά μέσα θα χρησιμοποιούν.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details