Ομόφωνα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός στο Δήμο Δομοκού.



Ομόφωνα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός στο Δήμο Δομοκού.



Για μια ακόμα φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Δομοκού ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και ομοφώνησε στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2011.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Δομοκού είπε ότι ο προϋπολογισμός είναι λιτός υπάρχουν πολλοί περιορισμοί, τα έσοδα του 2010 μας περιορίζουν και δεν μπορούμε να κάνουμε ανοίγματα, αφού πάνω σε αυτά τα έσοδα βασίστηκε ο σημερινός προϋπολογισμός. Ο Προϋπολογισμός είναι υλοποιήσιμος, αλλά και αν μας έρθουν από άλλες πηγές χρήματα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού μας, και να συναποφασίσουμε πως θα διαχειριστούμε αυτά τα χρήματα.

Ο Αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας κ Δ Τζιαχρήστας είπε: < Κύριοι συνάδελφοι , έχουμε σήμερα την ψήφιση του πρώτου καλικράτειου προϋπολογισμού του Δήμου μας, γνωρίζουμε όλοι ότι οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην χώρα μας είναι πολύ δύσκολες, έτσι ο σημερινός προϋπολογισμός είναι λογικό να κινείται σε χαμηλά οικονομικά επίπεδα. Πιστεύω ότι ο προϋπολογισμός μετά τις εισηγήσεις της οικονομικής υπηρεσίας , διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του νέου δήμου μας, που αυτό είναι και το σημαντικότερο. Η δημοτική ομάδα μας έχοντας ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα θα ψηφίσει και τον προϋπολογισμό, θα ήθελα να σταθώ και να πω πως όποιες επιπλέον χρηματοδοτήσεις εξασφαλιστούν να διατεθούν προς τον πρωτογενή τομέα, και σε έργα υποδομής. Είναι ο πρώτος προϋπολογισμός και έτσι θα έχουμε όλο τον χρόνο να τον κρίνουμε.>

Ο Κ Τσόγκας στην τοποθέτηση του ήταν αρκετά μακροσκελής.

Για τον προϋπολογισμό είπε: <Είμαστε εδώ για να καταθέσουμε τις απόψεις μας και να ενισχύσουμε τον προϋπολογισμό, εγώ καταθέτω σήμερα εδώ πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην οικονομική υπηρεσία, πως έφτιαξε ένα λιτό αλλά ρεαλιστικό προϋπολογισμό , ο οποίος σε συνεργασία με την καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας, αλλά και της υποδομές που έχουν κατασκευασθεί , όπως ο ΧΥΤΑ , θα καταφέρουν να βγάλουν τον Δήμο μας για όλο το 2011 χωρίς προβλήματα. Ευτυχώς στον Δήμο μας θα υπάρξει συνέχεια και έτσι κανείς από τους εργολάβους , εργολήπτες, επαγγελματίες προμηθευτές δεν θα έχουν καθυστέρηση στις πληρωμές τους.

Ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό και ελπίζουμε και προσδοκούμε ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος αυτού για το καλό του Δήμου μας!
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details