Πραγματοποιήθηκε το 2ο Δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Δομοκού.

Πραγματοποιήθηκε το 2ο Δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Δομοκού.


Σε πάρα πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το 2ο Δημοτικό συμβούλιο το Δήμου Δομοκού. Τα περισσότερα από τα θέματα αφορούσαν επιτροπές όπου έπρεπε να οριστούν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, πράγμα που έγινε σχεδόν σε όλα ομόφωνα .

Το θέμα όπου υπήρξε διαφοροποίηση ήταν ο ορισμός αντιπροσώπου για τις σύνδεσμο λουτροπόλεων , όπου υπήρξαν δύο υποψηφιότητες του κ Βασιλού και του κ Τζιαχρήστα. Ο μέν πρώτος εξελέγει με 14 ψήφους ενώ ο δεύτερος έλαβε 9.

Συζήτηση έγινε και για τις προσλήψεις από μετατάξεις υπαλλήλων που μπορούν να ζητηθούν από τον νέο μας Δήμο, ενώ επίσης κουβεντιάστηκε η αδειοδότηση στον ΟΤΕ για να περάσει καλώδιο οπτικών ινών προς Εκκάρα και Μακρυράχη και δόθηκε ομόφωνα η άδεια!

Πρό της ημερήσιας διατάξεως ο Δημοτικός σύμβουλος κ Καλημέρης ενημέρωσε το Δημοτικό συμβούλιο για την περίπτωση κλεισίματος του υποκαταστήματος της ΑΤΕ στο Ν Μοναστήρι. Το θέμα συμφωνήθηκε να μπει στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο και να παρθεί ψήφισμα ενάντια αυτής της απόφασης.

Στην αρχή της συνεδρίασης η πρόεδρος κοινοποίησε στο σώμα επιστολή ομάδας εθελοντών από το Δομοκό που προσπαθούν να διοργανώσουν καρναβάλι στο Δομοκό!!


Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details