ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΗΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΕΡΝΑ 2010

Δ Η Μ Ο Σ Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Ω Τ Ι Δ Ο Σ


e-mail: nmonastiri@otenet.gr, www.thessaliotida.gov.gr

Ν. Μοναστήρι - Τηλ. 22320 71506 - Fax: 22320 71506



Νέο Μοναστήρι, 31 Αυγούστου 2010





Δελτίο τύπου





Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Θεσσαλιώτιδος και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου. Έχοντας ως γνώμονα τον πολιτισμό και την παράδοση διοργανώσαμε και σας παρουσιάσαμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2010» και «Αρχαία Πρόερνα 2010».

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις «Καλοκαίρι 2010», που έλαβαν χώρα στα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, δίνοντας έτσι το κάθε χωριό το δικό του στίγμα στις φετινές διοργανώσεις.

Επίσης, ακολούθησαν και οι εκδηλώσεις «Αρχαία Πρόερνα 2010», όπου τελέστηκαν τρείς διαφορετικές βραδιές στην πλατεία του Νέου Μοναστηρίου, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών γεγονότων και αναγκών αναψυχής.

Η πεμπτουσία όμως των φετινών διοργανώσεων ήταν η εκδήλωση «Αρχαία Πρόερνα 2010» που τελέστηκε στην Ακρόπολη υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου και με συνοδοιπόρους όλους εμάς σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι με καπετάνιους τους κορυφαίους συνθέτες του ελληνικού πενταγράμμου Μίμη Πλέσσα και Γιώργο Χατζηνάσιο.

Εύχομαι από καρδίας οι εκδηλώσεις αυτές να γίνουν θεσμός, βοηθώντας στην ανέλιξη του τόπου μας και αναζητώντας μέσα από τις φωτεινές εκφάνσεις του πολιτισμού την ελπίδα για ένα αισιόδοξο μέλλον.
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details