ελεγχόμενη πτώχευση

Γράφει ο L.A.


απο http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_8152.html

Εδώ και είκοσι ημέρες περίπου ακούμε περί ελεγχόμενης πτώχευσης, μάλλον κάτι άλλο εννοούν, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ , με απλά λόγια, γκρεμίζουμε «προσεκτικά» το κτήριο (πχ Ελλάδα) έτσι ώστε να μην κάνουμε ζημιά στα γύρω κτήρια ( υπόλοιπες προβληματικές χώρες) και φυσικά με ένα σκεπτικό, είναι αναγκαίο κακό.



Το υπό κατεδάφιση κτήριο δεν απασχολεί κανέναν απ’ έξω, ούτε αν το “άδειασαν”…



Βέβαια το θέμα για κάποιους είναι να μην υπάρχει ΟΝΕ και σύντομα θα το δούμε και αυτό.



Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας να λέει προεκλογικά ότι αν παρθούν μέτρα Α, όταν βγαίνει να κάνει τα Α. Άντε το παιδί δεν ήξερε, δεν ρώτησε δεν του είπαν κλπ, αφού ο ίδιος είπε ότι έτσι δεν υπάρχει μέλλον, τώρα τι θέλουν, να μας πείσουν για το αντίθετο ?



Ένα μικρό δείγμα : http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM&feature=related





Εμείς οι αδαείς γνωρίζαμε πριν τις εκλογές ότι το άλλο παιδάκι (βλέπε Κωστάκης) την έκανε γιατί τα ήξερε και δεν θα μπορούσε να σηκώσει αυτό το βάρος, πολύ λίγος ως πολιτικός. Οι υπόλοιποι βουλευτές του ανίκανοι........

. και αυτοί.





Πουλημένοι, κλέφτες, ψεύτες, εαυτούληδες κλπ, σας βαρεθήκαμε !!!!



Ξέρουμε πως ότι στραβό έχει να κάνει με εσάς, (υπό κανονικές συνθήκες για εσάς), δεν θα δούμε κανέναν σας μέσα.





Είναι λυπηρό να βλέπεις και να ακούς ανθρώπους να ασχολούνται ακόμα με τα απο-κόμματα. Επίσης οι φοιτητές να νομίζουν ότι ακόμα διεκδικούν κάτι καλύτερο υπερασπιζόμενοι το χρώμα τους (ιδεολογίες δεν υπάρχουν στην ουσία), χωρίς να έχουν καταλάβει ότι ως πολύχρωμοι κόκκοι στο τέλος της μπουγάδας θα βρεθούν στη αποχέτευση. Υπάρχει φυσικά και η άλλη περίπτωση, ε μωρέ όλο και κάπου θα χωθούμε….





Οι αγώνες για καλύτερη ποιότητας ζωής σε όλα τα επίπεδα θέλει άλλους αγώνες, ούτε να σκοτώνεις, ούτε να καταστρέφεις, έτσι μπορούμε πολλοί.





Δυστυχώς χάθηκε η ουσία της Δημοκρατίας και πολλών άλλων, αλλά μετά τα πολύ δύσκολα που έρχονται στα επόμενα χρόνια (θα είναι πολύ δύσκολα, αρκετοί είναι ψυλλιασμένοι, οι περισσότεροι ούτε τα φαντάζονται) , θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο, ας έχουμε υπομονή λοιπόν.





Μπορούμε να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων (είμαστε καλοί σε αυτά), η ουσία για την ώρα είναι ότι ο κόσμος έχει πρόβλημα και καλό θα είναι να στεκόμαστε ο ένα δίπλα στον άλλο, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ο τροχός και πια θέση θα πάρουμε…..





Ευχαριστώ για την υπομονή σας.





L.A
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details