όμορφη και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια γνωστού καναλιού συνελήφθη για πορνεία

Τι μαθαίνουμε και δεν φεύγουν τα μάτια μας από τις θήκες τους, τα αυτιά μας από τη θέση τους και σε όσους φοράνε γυαλιά τα γυαλιά από τα αυτιά τους;




Καυτή είδηση που χτυπά την κάθε (τηλεοπτική και κουτσομπόλικη) συνείδηση! Η εξαίρετη δημοσιογράφος κα Νανά Παλαιτσάκη μετέφερε την συγκεκριμένη είδηση με πάθος και με δυναμισμό!



Είπε ότι όμορφη και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια γνωστού καναλιού συνελήφθη για πορνεία (και φυσικά πορνεία πολυτελείας όχι …υποτελείας..) ίσως υποτελείς της και σκλάβοι της να ήταν ..οι πελάτες της.



Αυτή ποτέ. Με τίποτα! Σίγουρα θα ήταν αφέντρα και …ίσως και να τους έδενε (και να τους έδερνε) στα δέντρα! Και οπωσδήποτε εκτός του ότι θα την χρυσοπλήρωναν (άξιος ο μισθός της!) και ελπίζουμε να προσέφερε εξαίρετες υπηρεσίες …στου έρωτα τις εξουσίες! Και σίγουρα την πήγαιναν και στα πανάκριβα τα κέντρα για να χορεύει λικνιστικά και να τους θυμίζει.. τα κόλπα της τα ερωτικά ως νεώτερη Σαλώμη να υποφέρουν (από πάθος) και άλλο ακόμη…



Λέγεται μάλιστα ότι την έπιασαν επ’ αυτοφώρω να εκτελεί τα καθήκοντά της (τα καλά πληρωτέα) και την οδήγησαν στο τμήμα. Όμως αργότερα ακούστηκε ότι η εν λόγω κυρία δεν πέρασε ούτε καν αυτόφωρο γιατί έβαλε τα μεγάλα μέσα και γλίτωσε.



Τώρα ποια είναι τα μεγάλα μέσα; Η ομορφιά της; Το ταλέντο της στο…μικρόφωνο; Ή το πώς σκύβει για να διαβάσει τα χαρτιά της; Φαίνεται ότι η νεώτερη Φρύνη (αρχαία πανέμορφη εταίρα) ήταν πολύ γνωστή και η γλυκύτατη Νανά δέχτηκε πολλές επιθέσεις.



Τώρα τι να πιστέψουμε; Ότι η γνωστή και σέξι καλλονή τώρα (και ρεζίλι έγινε) και έμεινε από χρήμα και δόξα ορφανή;



Σύντομα όμως θα βγουν πολλά στη φόρα και του Πάσχα τα Δώρα (για την καυτή γκομενάρα από τους εραστές της) μα τι τύχη είναι αυτή που έχει πως τόσο χρήμα το αντέχει; Μάλλον δεν είναι η κυρία ολιγαρκής! Ο μισθός του καναλιού δεν ήταν για εκείνη επαρκής; Και τώρα που την έμαθε η αστυνομία πως θα ξανακάνει του (πληρωμένου) έρωτα την παρανομία; Μα η αλήθεια είναι μια! Σαν την σέξι (πληρωμένη) ερωμένη άλλη καμία!



Για φανταστείτε να οικονομάει δυο μισθούς και να μην την φθάνουν και να καταντήσει να γίνει διάσημη! Εννοούμε να την πιάσουν επί τω έργω και να μην μπορεί να πει σηκώνομαι και φεύγω. Γιατί πώς να φύγει; Γυμνή σαν την αλήθεια; Και να αφήσει και τον σύντροφο της (τον χμ χμ…ξαναμένο και ξεπαραδιασμένο) με ..τη φωτιά στα στήθια; Όχι! πήρε χρήμα χοντρό…με την απόχη!



Και τώρα σύντομα ποια είναι θα μάθουμε και (από την έκπληξη) την πλάκα μας θα πάθουμε..μέσα σε αυτές τις μέρες σχετικά με το ροζ αυτό θέμα θα …σηκωθούν…του κουτσομπολιού οι κόκκινες παντιέρες
http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=25164
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details