τελικά οι Αλβανοί βρήκαν την καταγωγή του Μ Αλεξάνδρου..

Oι Αλβανοί έλυσαν το πρόβλημα!Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν ούτε Μακεδόνας, ούτε Έλληνας (προσέξατε τον διαχωρισμό;), αλλά ...Αλβανός.Αυτό γράφει η ...Νέα Αλβανική Εγκυκλοπαίδεια, που θα παρουσιαστεί την άλλη Τρίτη στο Τέτοβο της ΠΓΔΜ.

Η Νέα Αλβανική Εγκυκλοπαίδεια, είναι έργο Αλβανών ακαδημαϊκών της ΠΓΔΜ, των οποίων προϊσταται ο δημοσιογράφος Nijazi Muhamedi. Ο Μουχαμέντι ήταν διαπραγματευτής εκ μέρους του Αλβανικού κόμματος των Σκοπίων (DPA), στη συμφωνία της Οχρίδας.

Ο ίδιος διέψευσε ότι πίσω από την Εγκυκλοπαίδεια, βρίσκεται το DPA.

Η Νέα Αλβανική Εγκυκλοπαίδεια, είναι η απάντηση στην "Μακεδονική" Εγκυκλοπαίδεια του Γκρούεσκι, η οποία ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Αλβανούς των Σκοπίων, οι οποίοι θεώρησαν υποχρέωσή τους να ...αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Μόνο, που όπως όλοι οι γείτονές μας, το έκαναν πλαστογραφώντας την ελληνική ιστορία.

Σλάβοι και Αλβανοί, μαλώνουν για τον Μεγαλέξανδρο.Δύο γάιδαροι μαλώνανε, σε ξένο αχυρώνα...
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Οντως... Το διαβασα και εγω πριν λιγο καιρο σε μια ιστοσελιδα στο internet. Συμφωνα με τον τριτο τομο της εγκυκλοπαιδειας, ο βασιλιας, Φιλιππος ηταν Ιλλυριος καθως και η μανα του Μ.Α., Ολυμπια, ηταν απο Ιλλυριους γονεις. Ο Μεγας Αλεξανδρος εμοιαζε πολυ στη μανα του και στα αδερφια της απο τη φυλη των Ηπειρωτων. Κρατουσε ως περικεφαλαια κερατα τραγου, που αργοτερα ειχε ο Πυρρος της Ηπειρου και ο Σκεντερμπεης. Επισης αναφερεται και στη γλωσσα του, που υποστηριζει οτι ηταν η αρχαια ιλλυρικη της γκεγκικης διαλεκτου.

Author Details