κακό ξεκίνημα!!


Λυπούμαστε που θα σχολιάσουμε επικριτικά τις κινήσεις του νέου Υφυπουργού Οικονομίας, που ονομάστηκε και ως ο εποπτεύων Υφυπουργός του Κλάδου των Ασφαλειών.





Θα θέλαμε να ήμασταν θετικοί και αισιόδοξοι με τα πρώτα προτεινόμενα μέτρα, όμως διαβάσαμε χθες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου και δεν τις… πιστεύαμε!



Είναι ποτέ δυνατόν οι Υγιείς Εταιρείες που ήδη έχουν πληρώσει την Ανεπάρκεια και τη Διαφθορά των Ελληνικών Κυβερνήσεων των τελευταίων 30 χρόνων, από τον εξουσιοδοτημένο από την Πολιτεία Αθέμιτο Ανταγωνισμό, να τολμάει η ίδια η Αμαρτωλή Πολιτεία, έστω νέα, να προτείνει να τους φορτώσει τις απερίγραπτες Ληστείες ορισμένων Μεγαλοαπατεώνων και να τους ζητάει να αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους προς τους Ασφαλισμένους;



Είναι δυνατόν! Κι όμως, αυτά ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου!



Και όχι μόνο!





Διαβάσαμε και το άλλο… απίστευτο!



Είναι δυνατόν το Υπουργείο να ανακοινώνει ότι… συνομιλεί με τους «εμπλεκόμενους φορείς» και την άλλη μέρα οι εκπρόσωποι του κλάδου, δηλαδή η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρείων, να δηλώνουν ότι δε… συνομίλησαν με… κανέναν επίσημο εκπρόσωπο της Πολιτείας και ότι μάταια ζητούν να δουν τον Υφυπουργό για να βρουν κάποια βιώσιμη και λογική λύση;



Μήπως ο Yφυπουργός εννοούσε τους… εκπροσώπους των διαμεσολαβούντων της… Ασπίς, οι οποίοι μαζεύτηκαν έξω από το γραφείο του και απαίτησαν να τους δει; Ή μήπως, όταν λέει «εμπλεκόμενους φορείς», εννοεί τον… Γιώργο Πέτσα;



Απο πού κι ως πού ο Γ. Πέτσας να εκπροσωπεί τον Κλάδο; Και αυτόν να εννοούσε η ανακοίνωση, πόσες φορές είδε τον Γ. Πέτσα ο Υφυπουργός για να ισχυρίζεται ότι «συνομίλησε» με τους εκπροσώπους του κλάδου.



Λυπούμαστε, κύριοι, αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά!



Μπορεί να έχετε πελαγώσει με τα Οικονομικά χάλια που κληρονομήσατε, να έχετε χάσει τον ύπνο σας με τις επισημάνσεις της Ε.Ε. και να ψάχνετε απεγνωσμένα να απεγκλωβιστείτε από τον κλοιό των ανελέητων αριθμών της κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας, όμως μια Κυβέρνηση υποτίθεται ότι είναι σε θέση να χειρίζεται πολλά δύσκολα προβλήματα ταυτόχρονα και να μην πελαγώνει!



Δεν μπορεί ολόκληρη η Ελλάδα με τα διάφορα καυτά προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει να περιμένει να… χειριστεί η Κυβέρνηση τη στενή Εποπτεία της Ε.Ε. για τα οικονομικά χάλια της Ελλάδας και μετά να ασχοληθεί με διάφορα άλλα, όπως είναι οι 200.000 Ασφαλισμένοι-Ανασφάλιστοι της Ασπίς, που βρίσκονται χωρίς Νοσοκομειακή Περίθαλψη με καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθένειες!



Βρείτε οποιονδήποτε φορέα θέλετε και εξασφαλίστε τις δαπάνες τουλάχιστον των ασθενών που νοσηλεύονται αυτήν τη στιγμή. Αποκλείεται αυτά τα κονδύλια να είναι απαγορευτικά για μια Κυβέρνηση, έστω Πτωχευμένη! Είναι θέμα απλής Ανθρωπιάς!



Όσον αφορά τους υπόλοιπους Ανασφάλιστους-Ασφαλισμένους της Ασπίς, θα πρέπει να τους πείσετε να δεχτούν να Ασφαλιστούν σε άλλες Εταιρείες με νέα συμβόλαια, με λογικές Παροχές από τώρα και στο εξής!



Να ζητάτε να καλύψουν Αναδρομικές Παροχές Αμαρτωλών Εταιρειών που μοίραζαν Παροχές χωρίς σκέψη μόνο και μόνο για να τσεπώσουν τα Ασφάλιστρα είναι αδιανόητο.



Είναι σαν να τους ζητάτε να… Πτωχεύσουν προκαταβολικά!

apo to insurance
Share on Google Plus

About kalimerisnikos

Author Details